PUBG

Eltitkolt újítások érkeznek az új rangrendszerbe!


Ismét valami meglepetést tartogat számunkra a PUBG Corp.

Korábban már bemutatták a 22. Update-et, ami még mindig a teszt szerveren várakozik, ugyanis a PUBG Corp. úgy döntött, hogy ezúttal elnyújtják a tesztet és csupán október elején fogják szállítani az újdonságokat. Most pedig bemutattak egy rövid videót arról, hogy a rangrendszer további újításokat kap, de nagyon titokzatosan egyelőre többet nem árultak el.

Az kiderült a videóból, hogy a korábbi update logban nem közöltek minden újítást, tehát a tervezett “kapunk egy ratingnek megfelelő kis emblémát a nevünk mellé” koncepció lehet, hogy mégis csak átgondoltabb lesz. Azt sokan nem tudják, de elvileg jelenleg is MMR matchmaking rendszer van, azaz a ratingünknek megfelelő játékosokat dob be ellenfélnek a játék, a képet egyedül az árnyalja, hogy a gyorsabb meccs indítása miatt ezt a rendszer nem nézi olyan szigorúan és gyakorlatilag mindenkit bedobál, akit talál a környékünkön, mindezt azért, hogy ne kelljen 10 perceket várni egy játékra. Ennek rengeteg előnye és persze hátránya is van, de viszonylag kevesen háborognak a rendszer miatt.

Könnyen lehet, hogy az MMR matchmaking résszel kezdenek valamit, de mi inkább mégis másra tippelnénk. A rangokkal ugyanis ott a potenciál a szintlépésekre, illetve korábban bejelentették, hogy a játék statisztikai részét is végre átdolgozzák, hogy átláthatóbb legyen és ne kelljen mindenkinek a pubg.op.gg-t bújnia.

Szerintünk ez a rangrendszer egy óriási lökést adhat a PUBG-nek, hiszen ha szintet lépünk, kaphatunk új animációt és mindenki arra vágyik, hogy jutalmazza a rendszer valamivel, amiért jobban tolja a játékot, mint korábban. Ez egész egyszerűen lehet egy embléma, ami miatt rengetegen játszottak a CS:GO-val, de lehet ingyen skin a bizonyos szintet elérő játékosoknak, szóval rengeteg potenciál van a dologban.

Reméljük a PUBG Corp. mihamarabb kifejti, hogy mire is gondoltak az újítások alatt. Mi már tűkön ülünk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva