PUBG

Játékbug miatti kitiltás? – Sajnos létezik és egyre gyakoribb


Egy újabb rést találtak a rendszerben, sajnos biztosan nem az utolsó.

Korábban írtunk arról, hogy a gyakorlópálya mellett Miramaron is osztogatják a jogtalan kitiltásokat, szóval nem árt vigyázni. Ezúttal viszont sajnos tényleg nem tehetünk semmit, ugyanis a játékbugok miatt küldik ránk a bant.

Megtalálták a PUBG legidegesítőbb bugját, amit egész biztosan nem akar senki sem átélni

Nemrég írtunk róla, hogy a 22. update után előjött a kocsit teleportáló bug, amit még nem sikerült javítaniuk. Az event mode-ban sajnos elég nagy az esély arra, hogy bebugoltassuk a járműveket, hiszen a roncsderbi közepette elég gyakran ütközünk más autóknak teljes erőből. Ezt a játék sokszor nem igazán kezeli a megfelelő módon és pöröghet az autó, rosszabb esetben teleportálhatunk is. A nagy harrypotterezések óta ezekre a gyanús mozgásokra viszont automatikusan bannol a játék anti-cheatje.

Legalább “csupán” 24 órás banról van szó, de azért így is kellemetlen, hogy a játék miatt kapjuk. Egy játékos posztolta a történetét, mi szerint az event módban játszott, amikor bebugolt a kocsija, elkezdett repülni majd felrobbant, nem sokkal később már kapta is a bant. Többen megerősítették, hogy velük is megtörtént már hasonló indokok miatt a csoda. Túl sokat nem lehet erre mondani, kellemetlen az már biztos, talán egy klasszikust lehetne idézni:

Nagyon büszke vagyok a járművek fizikájára

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva