PUBG

Jó hír: Hamarosan érkezik a hardveres ban!


Végre jó hír is érkezett a PUBG háza-tájáról.

Ezúttal is a PUBG koreai oldaláról érkezett a kiszivárgott infó, ahogy azt mostanában megszokhattuk. A PUBG hivatalos szabályzatában megváltoztatták a csalásra vonatkozó intelmeket, végre belekerült a hardveres ban is a repertoárba. a korábbi account ban mellé. Tehát ez gyakorlatilag az jelenti, hogy mostantól nem csak a fiókot tiltják, hanem a gép bizonyos hardveres alkotóelemeire is repül a ban.

Ott van a kampányban is / Forrás: FIX PUBG

Ezt már korábban a FIX PUBG kampány alkalmával bemutatták és éppen októberre tervezték az élesítését, szóval nincsenek lemaradásban a tervezett ütemtervhez képest. A FIX PUBG terv elvileg október végéig fog tartani, ha csak nem csúsznak, de meg kell hagyni, egész jól haladnak idáig, persze a munka korántsem tökéletes, de látszik hogy van aki foglalkozzon a játékkal és nem hagyták magára, mint mondjuk a H1Z1-et annak idején.

Mi is az a hardveres ban?

A hardveres ban segítségével a számítógép egyes hardvereit (általában alaplap, videókártya) is bannolják, szóval ha a csalók megveszik újra a PUBG-t, akkor sem tudnak játszani vele, mert a gép egyes elemei is bannolva vannak.

Most ez azt jelenti, hogy nem lesznek csalók hamarosan?

A hardveres ban fogja megölni a játékot? – Nehéz döntés előtt áll a PUBG Corp.

Ugyan! Sajnos a hardver ID-ját pár perc átírni különböző technikák segítségével. Ezzel így a fejlesztők megnehezítik a csalók dolgát, de azért annyira nem kell a cheatereket sem félteni, sajnos elég valószínű, hogy megtalálják a módot arra, hogy ne kelljen új gépet venniük. Kezdetnek jó lépés, viszont ha igazán hatásosak akarnak lenni, akkor valami olyasmivel kell próbálkozniuk, mint amit az Epic tett a napokban.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva