PUBG

A COD: Black Ops 4 egyelőre nem vitte el a PUBG játékosait


Van, amit nem lehet egyszerűen elpusztítani, a PUBG szerencsére pont ilyen.

Korábban több alkalommal írtunk az újonnan érkezett Call of Duty Black Ops 4-ről, vagyis pontosabban a Blackout alcíméről, ami a PUBG kihívójaként tette tiszteletét. Rengetegen rettegtek tőle és ebben látták a PUBG legyőzőjét, de egyelőre még csak közel sem jár ahhoz, hogy “megölje” a PUBG-t.

A PUBG játékosbázisa / Forrás: steamcharts

A fentebbi grafikonon jól látható, hogy az utóbbi héten nem láthatunk tömeges elvándorlást, “sajnos” még örülhetünk is a csupán 4,82 %-os csökkenésnek, az ezt előző hónapokban ugyanis sokkal többen hagyták abba a játékot. Az átlagos játékosbázi még mindig 500 ezer felett van és egyidejűleg még mindig megesik, hogy 1 millió játékos tolja egyszerre, bár egyre kevesebb alkalommal. Aki tehát azt gondolta, hogy majd az új COD fogja megölni a PUBG-t, az egyelőre tévedett, persze nem lehet tudni hogy mit hoz a jövő, mivel egyrészt a PUBG esetén nagy erőkkel folyik a FIX PUBG projekt, addig a COD jövőjéről túl sokat nem lehet tudni. Ha az Activision folyamatosan pörgeti majd az újabb pályákat és megoldják a szörnyű netkódot, továbbá a bugokkal is kezdeniük kell valamit, ameddig ez nem történik meg, addig nem kell nagyon attól tartani, hogy a PUBG játékosai elvándorolnak.

Hagyjuk a COD-ot! – Shroud és WackyJacky is felszólalt a PUBG mellett

Talán az egyik legnagyobb hátráltató tényező a Blackouttal kapcsolatban, az az ára, ugyanis 60 euróét kérnek , dobozosan ez hazánkban 17 000 Ft-tól indul, ami egyetlen játékért nem kevés pénz, főleg ha megnézzük, hogy a PUBG feleennyiért a miénk lehet.  Na meg az sem utolsó tényező, hogy az összes COD esetén azt láttuk korábban, hogy évente jön az új, ezért alig adnak valami plusz tartalmat, ha nem lesz folyamatosan javítva a játék, akkor ezt a 60 eurót egyáltalán nem biztos, hogy megéri, főleg ha csak a Blackout érdekel.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva