PUBG

Hagyjuk a COD-ot! – Shroud és WackyJacky is felszólalt a PUBG mellett


A végén még mindenki visszatér a PUBG-hoz, persze a COD hype még mindig dübörög.

Rengetegen elkezdték temetni a PUBG-t a COD megjelenésével, de azért mindannyian tudjuk, hogy ez nem ilyen egyszerű. A COD sem tökéletes, mint ahogy egyik játék sem. A PUBG viszont elég sok hibát vétett és úgy tűnik kissé, mintha kapkodva adták volna ki a 22. frissítést, ezért a szokásosnál is rosszabb állapotban van most a játék, ezért hagyták ott olyan sokan az utóbbi időben. Ettől függetlenül a PUBG egy remek játék, shroud többek között ezt is kihangsúlyozta a legutóbbi COD streamje alatt.

“Kedvelem ezt a játékot [a COD-ot], de ennek ellenére a PUBG-t még jobban szeretem. Élvezetes, de még rengeteg munka van vele ez még mindig nagyon korai stádiumban áll, kulcsfontosságú elemek hiányoznak belőle.”

WackyJacky ezzel szemben nem ült fel annyira a hype vonatra. Míg mindenki az új COD-ot pörgette, ő maradt a PUBG-nál és egy rövid, ám annál objektívebb szöveget pattintott ki twitterre.

Szerinte a Blackout egy teljesen más játék, a PUBG-hez képest. Míg az előbbi egy gyorsan pörgő, árkád játék, addig a PUBG egy realisztikus, ám lassabb kompetitív játék, amiben sokkal bonyolultabb a fegyverek kezelése (maga a rendszer).

Ez egyébként nagy igazság, idővel biztosan kiforrja magát a Blackout is, de azért a PUBG-nek is van még hova fejlődnie természetesen, de meg kell hagyni, hogy jó úton van a játék, még ha azt sikerül is szétbarmolni a 22.-hez hasonló frissítésekkel.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva