R6

A héten visszafogta magát a Ubisoft: csak egy bundle-re csaphatunk le


Képeken a héten érkező skinek.

Ha kedd este, akkor…és itt be is fejezhetjük a mondatot, ugyanis ezúttal felborította a Ubisoft a skin “rendet”: egy nappal korábban, tegnap este érkezett bundle hír, ráadásul csak egy (a másik csütörtökön szokott jönni ugyan, de már előre beharangozzák).

Ami további érdekesség, hogy noha hírként kikerült az oldalukra, de a játékba még nem tették be – gyakorlatilag minden eddigi szokásukkal szembementek.

Ezt a GIS tagjai kapják: a rendkívül sármos olasz védő, Maestro, illetve a sokat megélt líbiai szintén védő, Alibi kapja.

GIS_Urban_960x540
forrás: rainbow6.ubisoft.com

Urbanite névre hallgat, tartalma pedig a következő: Concrete Jungle  elnevezésű mintával alkotott fejes és ruha, melybe a szóban forgó operátorokat bújtathatjuk.

Ára jó eséllyel 1200 R6 kredit lesz (1080 season pass tulajoknak), azt viszont nem tudjuk egyelőre, hogy a hét melyik napján jön.

Egy biztos: amíg Alibi hologramjai az alap skint mutatják, addig nem hogy nincs értelme skinnel felruházni a hölgyet, de kifejezetten hátrányos, hisz egyértelműsítjük, hogy az a hamisítvány.

Persze az alapvető felhasználás (sajnos) nem is az ellenfél megtévesztésére kell, hogy irányuljon, erről már írtunk korábban:

Minimális erősítés ráférne: testre szabható pozíció az Alibi hologramoknak

Ettől függetlenül, ha a Ubisoft szeretné motiválni vásárlóit, akkor ezt az érthetetlen bugot (?) ki kell javítaniuk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva