Counter Strike

Byali csapatát is lenyomták hussaR-ék, Top16-ba jutott a magyar csapat


A DreamHack Atlanta európai kvaliján a legjobb 4 jut tovább, már csak két meccset kell nyernie a Hyperionnak.

Több magyar érdekeltségű csapat is elindult péntek este, a DreamHack Atlanta európai kvaliján. Az EXE és a ZYLEX két kört tudott menni, a REVOLTE három meccs után esett ki.

Az újabban több fronton is remekül menetelő Hyperion azonban még mindig versenyben van.

Legutóbb a CEVO döntővel kerültek reflektorfénybe a srácok, amikor is nyíltan lecsalták őket a pályáról.

Sokak szerint ez csupán a karma, hiszen a magyar csapatban két ex-csaló is játszik. Mások szerint pedig örülnünk kellene inkább, hogy van végre ismét egy erős magyar lineup, aki nemzetközi mezőnyben is megállja a helyét.

Tény és való, a CEVO döntő, az ESL SEC továbbjutás után most a DreamHacken is nagyon jól állnak.

Első két meccsüket automatikusan nyerték, a harmadik fordulóban pedig 16:10-re verték az AaB csapatát. Első komolyabb meccsük a MIKSTURA ellen jött, melynek színeiben jelenleg az ex-VP játékos, byali is szerepel. A félidőben 4:11-re mentek a lengyelek, innen sikerült végül egy brutális második félidővel 16:13-ra behúzni a meccset.

A legjobb 16 között a Planetkey Dynamics lesz az ellenfél, ha pedig rajtuk túljutnak, akkor vélhetően a Valiance következik a Top4-be jutásért.

Innen pedig már nincs több meccs, a legjobb 4 csapat ugyanis a Closed Kvaliba jut, ahol már várja őket a 4 meghívott. Az AGO, az LDLC, a Vega Squadron és a Vitality. Közülük, és a kvaliból érkező négyes közül pedig egyetlen csapat nyerhet kiutazást a DreamHack Atlanta LAN-döntőjére.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva