PUBG

Ez már a vég? Már WackyJacky is kiégett a szar szerverek miatt


Amikor WackyJacky is kiég, azért az már jelent valamit.

Az utóbbi időben egyre gyakrabban volt probléma a PUBG-vel, ezt mindenki látta, ám WackyJacky szinte egy rossz szót sem szólt. Volt pár újítás, ami neki sem tetszett, például a Supply rendszerrel kapcsolatban tett ő is pár csípős megjegyzést, de ezen kívül általában pozitívan állt a PUBG Corp.-hoz. Többen persze egyből azt mondták, hogy eladta a lelkét (lévén a pólója bekerült a játékba), de ennek most vége, ugyanis a saját streamje közben égett ki a “láthatatlan ellenfeleken”.

A meccséről készült klipet nézte vissza lassítás mellett, ahol jól látható, vagyis jól nem látható az ellenfele, aki valamilyen furcsa módon ölte meg a játék közben hősünk karakterét. Emiatt persze jogosan akadt ki WackyJacky, hiszen tényleg egyszerűen esélye sem volt lelőni az ellenfelét.

Mostanában annyi hasonló eset volt, hogy többen a gyenge szerverteljesítménnyel kapcsolták össze a fentebbi eseményt. Több játékos szerint ugyanis simán összefügghet a két jelenség, hiszen mindkét esetben ugyan azt tapasztaljuk, a fal mögül lelőhetnek, csak itt épp a fordítottja igaz, ami elég kellemetlen, főleg ha az ellenfelünket sem látjuk.

Aki pedig nem tudja elképzelni, hogy mi is játszódik le itt, annak íme az alábbi illusztráció, ez simán lehetett a WackyJacky klip valódi háttere.

Ezzel persze nem azt akarjuk mondani, hogy ez így rendben van, de így már megmagyarázható a fentebbi eset. Sajnos ezzel el kell ismernünk, hogy ami nálunk történik, az nem ugyan az, ami szerveren történik, a szerver ugyanis jókora lemaradásban érzékel mindent a nagy terhelés miatt. Ez egyébként szerencsére csak a játék elején van általában, szóval aki a midgame-ig kibírja, az már nem igazán fog ezzel találkozni. Ellenben aki gyakran hotdropol, az biztosan számtalan alkalommal esett már áldozatul.

Mit mondhatnánk? Várjuk a FIX PUBG projektben ígért javításokat, még van rá 3 napjuk.

Ezt láttad már?

PUBG Corp: Az Epic öli meg a PUBG-t a szar motorjával

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva