R6

Ideális attachment, megfelelő érzékenység és reload trükk: 3 tipp, ami segít a tűzharcok során


ChaoticLFS videóját elemezzük ki alaposabban ma.

Noha az R6-ban a stratégia egy megkérdőjelezhetetlenül fontos elem, mégis csak lövöldözős játékról beszélünk, így a precíz célzás elengedhetetlen.

Ma ChaoticLFS videóját osztjuk meg veletek, mely ebben segít.

1.A megfelelő attachment kiválasztása

A fegyverekhez csatolható kiegészítők pontos működéséről már írtunk korábban, így most csak a legfontosabbakat még egyszer:

3 évet kellett rá várni, de végre kiderült: pontos adatok az attachmentekről és tippek hozzájuk

  • Azokra a fegyverekre, melyek a single fire lövésből élnek (vagyis, hogy 1-1 golyót lőnek ki) Muzzle Brake-et tegyünk (DMR, pisztolyok)
  • A Compensator olyan fegyvereken lehet jó, amiknél nagy a szórás nem csak vertikálisan, de horizontálisan is, vagy szimplán folyamatosan lövünk (a videó szerzője konzolon ezt használja)
  • PC-n Flash Hidert használ legtöbbször, mert egyszerre csak keveset lő
  • Alapvetően még mindig egyéni preferenciától függ, hogy mit használunk
  • Vertical Grip VS Angled Grip: ha jók vagyunk a visszarúgás kontrollálásában, akkor utóbbi jobb választás, mert gyorsabban tudunk becélozni, ha nem, akkor előbbit válasszuk

2. Érzékenység beállítása

Konzolon a következőket használja ChaoticLFS (options-controls menüpontban lehet beállítani):

PC-n kevésbé tapasztalt, de azért ad tippet erre is a videóban (egy tapasztalt barátját megkérdezve):

Az egyetlen különbség, hogy ha csuklóból játszunk, akkor értelemszerűen nagyobb egérérzékenységre van szükség (800 dots per inch), mert kisebbek a mozdulatok, ha karból, akkor 400 elég (az egéren van erre gomb, nálam például középen a görgő alatt lehet ezt állítani).

Persze ez is csak egy alap beállítás, arra az esetre, ha nem tudod, hogy mi a neked való (mert én speciel 400 DPI-n játszom ezt, – míg más játékokat mind 800-on- de csuklóból).

Szerk: ezekhez a beállításokhoz a 800 sokkal jobban passzol.

3. Lehetőleg sose töltsünk újra üres tárnál

Amellett, hogy minél több golyóval megyünk harcba, annál nagyobb a győzelmi esélyünk, még az újratöltési idő is hosszabb, ha teljesen üres tárnál töltünk újra (2.34 mp), szemben ha legalább egy töltény van benne (1.27 mp). Noha ez utóbbi nem a célzást segíti elő, de nagyon fontos része a tűzharcoknak.

Hasznos tippeket kaptunk, persze a legfontosabb a minél több gyakorlás, hisz gyakorlat teszi a mestert. Jó játékot kívánunk!

Borító: digitalspy.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva