Counter Strike

DeadFox 30 kör alatt mindössze 7-et lőtt, de még így is sikerült lenyomni a Na’Vit


Egyet nyertek, egyet vesztettek a rivális CIS csapat ellen

Tegnap ismét EPL meccsei voltak a HellRaisers-nek, ezúttal a Na’Vi-val kellett megmérkőzniük. A két meccsből egyet nyertek, és egyet veszítettek, ezzel pedig tovább él a remény. Ahogy megírtuk, simán meglehet még a LAN döntő, a mostani két meccs ezt csak előre lendítette.

Ebből még simán lehet továbbjutás! HellRaisers vs. svéd elit – 3:1

A tegnap este mérlege tehát 1 győzelem és 1 vereség. Infernót kimaxolta a HR, elvitték 30 körig a játékot, de végül ők győztek.

w0xic nagyon kemény volt, DeadFox-nak viszont egyszerűen nem adta a játék, mindenkinek vannak rossz napjai. A mérkőzést még megnyerték, így szó nem érheti a ház elejét. Azért bondik sem volt sima, beiktatott egy 1v4 clutch-ot is:

A második meccsre már felszívta magát a Na’Vi, a HellRaisers saját játszóterén verték el őket. Overpass a legjátszottabb, és az egyik legjobb mapja a HR-nek, ennek ellenére komolyabban kikaptak rajta.

A 7. szezonban mindössze 1 körön múlt a lejutás, akkor összejött a bravúr. Akkor azonban w0xic nem kapott vízumot, így a Heroic utazhatott helyettük. Most újra itt az esély, hogy a legjobb európai csapatok között lejussanak. Ehhez a 16-ból benne kell lenni a top7-ben, jelenleg nagyon közel vannak hozzá. A pontrendszer a szokásos:

  • győzelem: 3 pont
  • hosszabbításos győzelem: 2 pont
  • hosszabbításos vereség: 1 pont

A körarány is fontos, nem hiába számolják ennyire. Könnyen megtörténhet, hogy ugyanannyi pontja van két csapatnak, és egymás ellen is egyet-egyet nyernek, akkor már köraránnyal kell számolni. A HR 16 meccsből 8-et nyert, ebből egyet hosszabbításban, és 8x kapott ki, egyen szintén hosszabbításban. A mérleg így remek, a legtöbb együttes már 20 mérkőzés felett jár.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva