PUBG

“Nagyon jó volt látni, mennyien támogatnak minket otthonról” – bLYYY élménybeszámoló a Brodacaster Royale-ról


Megtudhattuk, milyen volt bLYYY első találkozása Amerikával.

Október végén került megrendezésre a Broadcaster Royale második szezonjának három napos döntője. Hazánkat a TheVR Jani és bLYYY alkotta TYGEROWL csapata képviselte egy igazán előkelő helyezéssel. Természetesen minden egyes estén együtt izgultunk a duóval, mindhárom napról részletes beszámolók készültek.

Broadcaster Royale harmadik nap: Több mint 1.2 millió forintot nyert a TYGEROWL!

Több mint egy hete itthon vannak már a srácok, az új élmények és friss történések megemésztése után rögtön fel is kerestük a bLYYY-t, hogy meséljen nekünk erről az életre szóló, nagyszerű kalandról:

Kezdjük rögtön az elején! Hiszen már maga az út is izgalmasan telt az átszállások problémái miatt, hogy bírtátok?

Sziasztok! Nekem ez volt az első Amerikai utam, így nem tudtam, hogy mire számítsak. Azt gondoltam, hogy sima lesz, odafele nagyon élveztem, meg tudtam nézni 4-5 filmet, kicsit aludtam is és tök gyorsan eltelt az a 11 óra, viszont csak Los Angelesbe értünk be és várt még ránk egy harmadik átszállás (itt már nagyjából ilyen 20 órája lehettünk fent).

Itt történt az a probléma, hogy mivel először léptem be az USA-ba, így egy nagyon hosszú sorba beraktak, ami miatt lekéstük a gépünket amivel mehettünk volna tovább, így átraktak minket a következőre, ami aznap ment San Jose-ba. Az a gép teli volt, így csak stand by jegyet kaptunk rá, de mindenki eljött, tehát nem maradt hely nekünk.

Ezután újra átraktak minket az aznapi utolsó járatra (+2 óra várakozás ismét) ami ismét teli volt, de a stand by listán az első kettő mi voltunk, és szerencsére befértünk! Tehát egy röpke 29 órás utazás volt háztól-házig, nem kellett altatni minket az biztos :D!

 

Miután nagy nehezen végül megérkeztetek, mennyi időtök volt még a versenyig?

Ottani idő szerint este érkeztünk meg, tehát mondhatni aznap már csak aludtunk, másnap pedig volt egy szabad délelőttünk ahol átvettük a jegyünket a Twitch Conra mint Twitch Partner, meg megkaptuk a karszalagot, hogy versenyzők vagyunk. Délután kezdődött egyből a Media Day, ahol képeket, videókat csináltak a játékosokról. Mellette pedig egy egész napos BBQ party volt, ahol lehetett dumálni és ismerkedni az összes versenyzővel. A verseny másnap kezdődött délután.

Az első és legfontosabb feladatunk az volt, hogy vettünk SIM kártyát és korlátlan internetet, tehát így már nagyjából minden elérhető lett újra számunkra. Ezenkívül körbejártuk a Twitch Cont, és a verseny előtt természetesen besetupoltunk, beállítottuk a PUBG-t és a streamet.

Akkor azért sikerült belekóstolni picit az USA-ba, mi tetszett a legjobban?

Engem az emberek fogtak meg a legjobban, hogy mindenki boldog, pozitív és beszédes. A takarítóktól kezdve, a recepciósokon át, a BR szervezőéig, tényleg mindenki nagyon kedves volt akármerre jártunk.

Eljött az első versenynap, itt már a kőkemény küzdelemé volt a főszerep, nem a jópofizásé. Milyen volt a szervezés és maga a helyszín?

A helyszín elég jól nézett ki! Egy teljesen külön helyet kapott a BR, a TwitchConnal szembe volt maga a BR rész. Ennek az épületnek az elején volt található a 4 oszlop, ahová kiplakátoltak minket Janival. Elég jó érzés volt látni magunkat nagyban 😀

A bejáratnál ? Michael "shroud" Grzesiek mellett ?

Közzétette: BLYYY PLAYS – 2018. október 27., szombat

A szervezés része teljesen jó volt, egy hibát tudnék csak megemlíteni: a DJ aki előttünk volt végig nyomatta a zenéjét max hangerőn! Sokat nem hallottunk a játékból sajnos miatta.

Látszólag az óriási hangzavar sem hátráltatott titeket, rögtön az első körben érkezett is a bLYYY parádé! Mi volt az a vadulás?

Haha 😀 Azért mentünk ki, hogy beleadjunk mindent, hálisten’ ez össze is jött már az első napon! Csak a maximumot szabad nyújtani vagy semmit. Ez ilyen mottóféle nálam! 😀

Hogy értékeled így utólag a teljesítményeteket?

Teljesen megvagyunk vele elégedve. Persze lehetett volna jobb is, de rosszabb is. Nagyon élveztük végig a versenyt, meg Amerikát is, tehát mindenféleképpen egy örök emlék marad számunkra.

bLYYY és shroud

Én azt hiszem a rajongók sem fogják egyhamar elfelejteni! Milyen érzés volt látni hogy ennyien néznek titeket, még az időeltolódás ellenére is?

Rekordokat döntögettünk mondhatni minden nap! Sosem néztek még ennyien engem egyszerre. Nagyon jó érzés volt ezt látni, hogy ennyien támogatnak otthonról minket, az időeltolódás ellenére is! Nagyon köszi mindenkinek aki velünk volt és végignézte a meccseket 😉

Ha már nézők és rekordok: melyik pillanat maradt a legemlékezetesebb?

Nem is kérdés, ez volt a legjobb!

Köszönjük bLYYY-nak, hogy időt szakított ránk és további sikereket kívánunk a TYGEROWL csapatának!

Hamarosan további magyar párosokkal kiegészülve a Twitch Rivals versenyen láthatjuk majd őket játszani, természetesen az ottani eredményekről is beszámolunk majd!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva