Fortnite

A közösség ereje: egyszerű gyerekrajzból valódi skint csinált az Epic Games!


A fejlesztők sem tudtak elmenni a hatalmas hype mellett.

Pontosan két hónapja publikálta redditen 8 éves fia “Chicken Trooper”/Tender Defender rajzát egy édesapa. A fiú már régóta fűzte apukáját, hogy valahogyan juttassa el terveit az Epic Games megfelelő munkatársainak. Az apa, Tfoust10 a FortniteBR redditet választotta végül, hiszen talán ez lehet a leggyorsabb és legegyszerűbb módja a fejlesztők elérésének.

Gyerekrajznak indult, mostanra követeli a közösség az Epic-től

Ahogy akkor megírtuk, a felhasználók körében azonnal felkapott lett a rajz, rengeteg nagyon szépen kidolgozott koncepciórajzzal is találkozhattunk. A legjobb talán Etsyturtle2 munkája volt, aki egy egész komoly szettet tervezett a skin mellé.

Az Epic sem hagyhatta válasz nélkül!

Aki figyelemmel kísérte a csütörtökön kibányászott skinekkel foglalkozó posztunkat, az könnyen megláthatta már a szett két darabját is. Magát a karaktermodellt azonban akkor még nem találta senki, csütörtök este bukkant csak fel. Szinte biztos, hogy egy back bling és egy fej modell valahol lapul még a fájlok között, de egyelőre még egyik adatbányász sem bukkant a kiegészítők nyomára. Nézzük is az eddig felfedezett dolgokat:

A karaktermodell, egyelőre fej nélkül
Glider – Flappy Flyer
Pickaxe – Scrambler

Látszik, hogy nem sokat nyúltak hozzá Etsyturtle2 rajzához, így talán a Back bling is a koncepciónak megfelelő tojás lehet. Öröm látni, hogy az Epic az ilyen jellegű közösségi reakciókat is komolyan veszi, alig várjuk, hogy lássuk a nyolc éves kisfiú reakcióját, amikor meglátja az általa kitalált skint a játékban! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva