PUBG

Véleménycikk: 5 PUBG-vel kapcsolatos hiba, amin mihamarabb változtatni kellene!


Ezen az öt dolgon kellene nagyon gyorsan változtatni.

Tegnap publikálta legújabb fejlesztői levelét a PUBG Corp., ebben leírták általánosságban, hogy mit sikerült megvalósítani az eddigi tervekből, illetve mire szeretnének még nagyobb hangsúlyt fektetni a jövőben. Ennek apropóján összegyűjtöttem azt az öt dolgot, amin a leghamarabb kellene változtatni a cégnek. Ez a lista eléggé szubjektív lesz, de kommentben várjuk a te ötös listádat is! 😉

A fejlesztők elárulták a FIX PUBG sorsát és a jövőbeli terveiket

1, A szerverek

Szerintem a legtöbb jelenleg aktívan játszó felhasználó is ezt hozná fel első javítandó dolognak. Nem mondhatjuk, hogy nem foglalkozik vele a PUBG Corp. Szépen lassan növelik a tickrate-et, egyre több szerverrégiót biztosítanak Európában, javítanak folyamatosan a desyncen. Azonban a játék legfájóbb pontja számomra még mindig a szerverteljesítmény, az összes többi hiba felett bármikor szemet hunynék, ha “tökéletesek” lennének a játék szerverei.

2, A kék zóna

Képtalálat a következőre: „blue pubg”

Ez nem szó szoros értelemben vett “hiba”, de mindenképp elfér a listában. Áprilisban könnyedén bekerülhetett volna a játékba egy sokkal jobban működő kék zóna. Valamiért a PUBG Corp. további tesztelésig visszavonta ezt a változtatást, azóta sem láttuk viszont. Gyorsabban váltakozó, de lassabban mozgó körök jellemezték azt a rendszert, hasonlított a versenyekhez látható zónához. Lassan ideje lenne visszahozni!

3, A lebegő fegyverek

Képtalálat a következőre: „floating guns pubg”

A klasszikus értelemben vett bugok közül ez talán a legsúlyosabb. Hátrányt okozhat az elszenvedő és a hibát kihasználó” fél számára is. A lebegő fegyvereknek hála könnyen megláthatjuk merre is szaladt ellenfelük, viszont a lövéshangot is onnan halljuk, nem pedig az ellenfelünk valódi helyzetének megfelelő irányból.

4, Az ejtőernyőzés

Képtalálat a következőre: „ejtőernyőzés pubg”

A jelenlegi verziókban több sebből is vérzik a dolog, már a repülőn történő kamerakezelés is sokszor hibázik, de a java csak utána jön. Még mindig előfordul, hogy beakadunk egy-egy helyre vagy épp ledob minket a játék az épületek tetejéről egy kellemes adagnyi esési sebzéssel megszórva. Jó hír, hogy a javítás már úton van, talán a legközelebbi nagyfrissítésben ezt is megkapjuk majd.

5, A kommunikáció

Az öt kiemelt dolog közül ez kötődik legkevésbé magához játékfájlokhoz, azonban annál fontosabb lenne ezen javítani. Augusztus végén a közösségi felületeken addig meglehetősen aktív PUBG Corp. munkatárs, Riggles visszament a Riot Games-hez. Azóta kis túlzással csak néha-néha kommunikál a felhasználókkal a cég.

Képtalálat a következőre: „communication”

Megfelelő kommunikáció nélkül a felhasználók könnyen hajlamosak azt hinni (teljesen jogosan), hogy a fejlesztők egyáltalán nem is foglalkoznak velük, pedig ez szerencsére nem így van. Visszatérhetnétek a heti közösségi posztok redditre, ahol az éppen aktuális ötleteket és hibákat beszélhetnék meg a játékosok a PUBG Corp. dolgozóival.

Hosszú még a lista…

A fenti dolgokon kívül természetesen rengeteg apró és kevésbé apró PUBG hibajelenségről beszélhetünk, de számomra ez az öt volt az ami a legtöbb változtatást igényelné.  Mi lenne a ti ötös listátok?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva