Gaming

Az új Diablo csak a kezdet: jöhet a Pokémon GO Warcraft változata?


Állítólag több mobilos projekten is dolgozik a Blizzard.

Manapság talán nincs annyira szem előtt, mint két évvel korábban, amikor megjelent, de senkinek ne legyenek kétségei: a Pokémon GO a mai napig kegyetlenül népszerű – a bombasikernek bizonyuló mobilos játék továbbra is szorgalmasan termeli a dollármilliókat a Niantic és a The Pokémon Company számára. Nem csoda, hogy a receptnek garantáltan lesz új verziója, hiszen a fejlesztők már dolgoznak a következő hasonló játékukon, a Harry Potter: Wizards Unite-on, mely a Pokémon GO koncepcióját viszi majd tovább.

Nem lenne meglepő, ha idővel más cégek is próbálnának hasítani egy szeletet a tortából – sőt, könnyen lehet, hogy már nem is múlt időben kell erről beszélünk. A Kotaku hosszas cikkében ugyanis (amiben a Diablo franchise múltjáról, jelenéről és jövöjéről írnak) az olvasható, hogy nem a BlizzConon bejelentett és jókora port kavaró Diablo Immortal az egyetlen mobilos játék, amely készül jelenleg a Blizzardnál…

A cikk arról ír, hogy a Blizzardnál rengetegen vannak, akik mobilon játszanak, és a Pokémon GO is rendkívül népszerű – még egy Pokémon Gym is van a cég főhadiszállásának bejáratánál található hatalmas szobornál. Ez a rajongás végül odáig fajult, hogy

a Blizzard egyik fejlesztőcsapata állítólag elkezdett dolgozni egy Pokémon GO-hasonmáson, ami a Warcraft-univerzumra épít.

A játék vezető dizájnere a korábban a World of Warcrafton dolgozó Cory Stockton, aki maga is hatalmas Pokémon GO-fanatikus, az állítólagos “Warcraft GO” pedig játékmenetében és a lehetőségeket tekintve sokkal mélyebb lesz – sőt, ha hihetünk a pletykáknak, akkor még hagyományos single player is lesz benne.

Mindez persze egyelőre még csak híresztelés, arról nem is beszélve, hogy mindannyian jól ismerjük a Blizzard fejlesztési tempóját. Kíváncsian várjuk, hogy igaznak bizonyulnak-e a pletykák!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva