Counter Strike

Top 16-ig jutottak a magyarok a WESG kvalin, szerencsétlen ág jött a csapatoknak


Ezúttal sem sikerült a bravúr, nem lesz több lehetőség

Legutóbb gabessonék mixe, a HUNGARY- eljutott a top 4-ig, most csak a legjobb 16-ig vitték honfitársaink. A lányok pedig egy Top8-ig tudtak menni, ott kikaptak a románoktól.

Top8-ig jutottak a nylonék, lányaink elbukták a román-magyart

Tavaly a GameAgents-nek sikerült a barcelonai, európai döntőre jutni, ám azóta változtak a szabályok. Eltörölték a regionális LAN döntőt, ami döntött A WESG-re utazásról. Egyből a netes kvalikról lehet odajutni. Emiatt viszont nem csak a szlovák-cseh régióval vagyunk egybevonva, hanem az ibériai térség és Németország mellé osztották be Közép-Európát:

Spanyolország, Portugália, Andorra, Németország, Ausztria, Svájc, Liechtenstein, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Olaszország, San Marino és Málta.

A mezőny tehát piszkosul kemény, kész csoda, hogy az előzőn sikerült a top 4. Most nagyon szerencsétlen ágrajz alakult ki, egymást ejtették ki a magyarok. Az emesi (tigenéék mixe) azonnal a myRevenge csapatát verték meg, majd a HUNGARY- (gabessonék mixe) következett, végül az ARCTIC- búcsúztatta őket is a top 16-ban. Ha azonban az Onlymid (ex-pixel) az elején meg tudja verni az ARCTIC-et, akkor itt találkoztak volna a fenti három csapat egyikével. A wHaat-nak (camperék mixe) sikerült még eljutni a top 16-ig, rajtuk kívül még a PixelFire indult a kvalin, ám őket az első ellenfelük búcsúztatta is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva