R6

Jelentőségteljesebb, mint elsőre gondolnánk: mutatjuk mennyivel jobbak az eldobható gadgetek


Videón szemléltetjük a változásokat.

Pár napja írtunk arról, hogy a Ubisoft közzétette az Operation Wind Bastion frissítésének a részleteit:

Wind Bastion frissítés: Mute, Smoke és Clash erősödik, Lesiont és Zofiát nerfelik

Foglalkoztunk a visszhanggal:

Csalódást keltően karcsú – A közösség kritikusan fogadta a legújabb frissítést

Most más vizekre evezünk: megnézzük az egyik legapróbbnak tűnő változtatást, az eldobható eszközök hatótávolságának növekedését.

Ehhez segítségünkre volt Prodigio Pete videója, aki összehasonlította bizonyos operátoroknál a szezon előtti, és jelenlegi tesztszerveren futó különbségeket:

Két operátort emelt ki ő is alaposabban a videóban, mi is velük foglalkozunk, hisz talán őket érintette a legjobban a Buff:

Smoke

Képtalálat a következőre: „smoke r6”
Youtube

Ha éppen nem az objektíven vagyunk, az ellenfél meg készülne lerakni a defusert, akkor ha távolabbról dobjuk a mérgező gránátot, sokkal kevésbé lehetünk lőtávolságon belül (meg eleve rejtettebb pozícióból tudjuk elhajítani őket).

Egy szóval biztonságosabb lesz vele a játék.

Valkyrie

Képtalálat a következőre: „valkyrie r6”
PCGamer

A másik leginkább érintett operátor Valkyrie: pontosan tudjuk, hogy 1-1 jól elhelyezett külső kamera aranyat érhet – nos ehhez legtöbbször ki kell menni az ajtón.

Két másodperc (mielőtt érzékel minket az ellenfél) általában elég is ennek az elhelyezésére, de egyrészt ilyenkor ha tudja az ellenfél, hogy merre vannak a gyakori kamera helyek (és merről jön Valk), akkor lelőhetnek, másrészt nyugodtabban, hosszabb időt eltöltve választhatjuk ki az ideális pozit, ha bentről ki tudjuk dobni.

Smoke kőkeményen meta marad: az SMG buff és ez tier 1-es operátorrá emeli (ha eddig nem lett volna az), de Valkyrie is sokat javult (meg persze minden érintett, de ők ketten a legtöbbet).

Borító: [SChris_Official; wallpapersite.com/games/tom-clancys-rainbow-six-siege-sas-smoke-4k-4152.html

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva