R6

Koordinált csapatban megközelítheti Lion szintjét – Első benyomások Nomadról


Nomadot elemezzük pár sor erejéig.

Bő egy hete zajlik az Operation Wind Bastion tesztelése (tesztszerveren) a játékosok által, így kialakultak az első vélemények a két új operátorról.

Kaidról már írtunk nemrég:

Kaid elemzés: Bandittel kiváló párost alkothat, Thatchert visszahozhatja, Mute-nak viszont kampec

Ma pedig Nomaddal foglalkozunk – nincs is jobb alapanyag ehhez, mint Get_Flanked videója.

Érdekesség, hogy a youtuber pár napja azon a véleményen volt, hogy Nomad kifejezetten gyenge (a gadget szituációs, az elsődleges fegyverei viszont objektíven tényleg a leggyengébbek) – azonban alaposan megváltozott a véleménye az utóbbi időben (nem véletlenül nem írtam eddig Nomadról, mert én is erősnek tartom).

Ez az egy perces videó tökéletesen példázza, hogy milyen elképesztően komoly potenciállal rendelkezik az Airjab Launcher:

Amit látható volt, a hátralökés következtében Monty képes volt mindkettő ellenfelet lazán megölni, anélkül, hogy nekik esélyük legyen reagálni.

Ez egyértelmű jele annak, hogy valami nincs rendben.

Két széles körben elismert, top játékos is azon a véleményen van, hogy Nomad gadgetje OP: Pengu (a G2 Esports profija) és Macie Jay (a játék egyik legnagyobb streamere) is ezen a véleményen van.

Képtalálat a következőre: „pengu rainbow six siege”
forrás: dailystar

Ugyanakkor amit láthattunk a videóban is, ahhoz kellett egy tökéletes csapatmunka: Monty részéről az azonnali reagálás, Get_Flanked oldaláról pedig a helyzetfelismerés mellett a precíz helyre lőtt lövedék.

Épp ezek miatt lehet tenni egy korai, óvatos kijelentést, miszerint magas szinten és Pro League-ben okozhat gondokat (akár meg is közelítheti Lion szintjét ban terén), viszont alacsonyabb rankon nem túl valószínű, hogy kell tartani tőle.

Meglátjuk: mindig érdekes ezeket a kezdeti találgatásokat olvasni/látni – első benyomást adnak, később pedig vissza lehet tekinteni rájuk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva