Fifa

Salah, Kanté, Mata: ők lesznek a TOTW13-ban


Az EA Sports bemutatta a 13. hét csapatát.

Nem volt könnyű megjósolni, hogy kik lesznek ott a 13. hét legjobbjai között a FIFA 19-ben, hiszen nem elég, hogy több nagy klubnál is láthattunk kiemelkedő teljesítményeket, de olykor több is volt ezekből csapaton belül, így “házon belül” is nagy volt a verseny. Lássuk végül, hogy az EA Sports szemében kik voltak a legjobbak – íme a Team of the Week 13.

Akire biztosan lehetett számítani, az Salah, aki pár hete ugyan már kapott egy In Formot, most azonban ismét remekelt, méghozzá csatár pozícióban, így immáron egy 90-es ST verzió is megszerezhető belőle. Rajta kívül a nagy nevek közül befért még a keretbe többek között Kanté, Joao Cancelo, Dembélé és Mata is.

Az új In Form kártyák szokás szerint szerda este 7 órától lesznek bonthatóak, így akinek valamelyik fenti játékosra fáj a foga, az ekkortól próbálkozhat a megszerzésükkel egy héten keresztül, legalábbis a pakkokból.

Alternatívaként pedig az idei évtől ott van természetesen a Weekend League is, hiszen akik legalább Silver 3 szintig jutnak a hétvégi ligában, azok választhatnak a teljesítményüktől függően egy vagy több játékost.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva