Hearthstone

Rumble Run: az összes passzív képesség és egyedi kártya az új játékmódból


További tudnivalók az új single player kalandról.

Nagy léptekkel közelít a Hearthstone új single player játékmódja, a Rumble Run, csütörtökön ugyanis már játszhatunk is vele. Addig is napról napra egyre több mindent tudunk meg róla – tegnap például az egyszemélyes kaland sava-borsát képező Shrine-okról tudhattok meg mindent.

Ma újabb kártyákkal ismerkedhettek meg a játékmódból, fény derült ugyanis az összes passzív képességre, illetve kifejezetten a Rumble Runhoz gyártott egyedi kártyákra is. Az alábbiakban ezeket láthatjátok.

Passzív képességek

Ahogy a Dungeon Runban és a Monster Huntban, úgy az új játékmódban is választhatunk majd időközönként passzív képességekből, melyek automatikusan bekapcsolnak majd a bossharcok elején. Íme mind a 9:

Egyedi kártyák

A passzív képességek mellett kizárólag ebben a játékmódban elérhető egyedi kártyák közül is lehet majd választani bizonyos csaták után. Ezek egytől-egyig minionok, és mindegyik class-nak 6 féle lesz – íme mind az 54.

Druid

Hunter

Mage

Paladin

Priest

Rogue

Shaman

Warlock

Warrior

Már csak egy nap tehát, és indulhat a kaland, ahol a tét ezúttal egy kapcsolódó hátlap lesz majd, melyet úgy nyithatunk meg, ha mindegyik class-szal teljesítjük a Rumble Runt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva