Fortnite

Jimmy Kimmel kikapcsoltatta a képernyőket a szülőkkel, miközben a gyerekek Fortnite-oztak


Jimmy újból arra kérte a szülőket, hogy idegesítsék fel gyermekeiket.

A Jimmy Kimmel Show egyik leghíresebb momentuma, amikor Kimmel olyan videómontázsokat mutat a nézőinek, amikben családtagokat kér arra, tréfálják meg szeretteiket egy rövid videó erejéig. Ilyen például a Halloween utáni speciális kiadás, amiben a szülők azt mondják a csokigyűjtögetés másnapján, hogy bizony az éjszaka folyamán megették a gyerekek összes csokiját. Igen, ilyenkor javarészt a gyerekek szomorúak lesznek, sőt elég sűrűn el is sírják magukat, Kimmel és a nézők pedig igen jól szórakoznak rajta.

A Fortnite-láz egyre többször jelenik meg a nagyobb esti talkshow-kban, legutóbb maga Ninja látogatott el Jimmy Fallon műsorába és beszélt arról, hogy miért is olyan sikeres az ingyenes Battle Royale. Nos, ha már az egyik Jimmy megkapta Ninját, a másik sem bírta ki Fortnite nélkül, arra kérte hát ezúttal a szülőket, hogy kapcsolják ki a gyerekek televízióját, miközben azok Fortnite-oznak, a reakciókról készült videókat pedig küldjék el neki, ő pedig kiválogatja a gyerekek legjobb reakcióit.

Nem tudni még mindig, hogy miért szórakoztató, ha saját gyermekeinket tréfáljuk és bántjuk meg, de ezúttal a kíváncsi nézők megtapasztalhatták hogyan reagálnak a gyerekek arra, ha kedvenc játékuk hirtelen eltűnik a képernyőről akció közben.

Őszintén szólva nagyobb csapkodásra és hisztirohamokra számítottunk, ugyan voltak agresszív megmozdulások, de összességében mondhatjuk, hogy egész jól kezelték mindezt a gyerekek. A legjobb pillanata a montázsnak talán az volt, amikor egy anyuka égett hatalmasat, megpróbálta kikapcsolni a fia tévéjét, ám a kikapcsoló gombot nem találta. Hosszú másodperceken keresztül próbálkozott, gyermeke pedig értetlenül figyelte a szerencsétlenkedő szülőt.

Egyre több médiafigyelmet kap hát a Fortnite, amit ki így, ki pedig úgy használ ki. Egy biztos, mindez ingyen reklám az Epic-nek, így csak nagyobb és sikeresebb lesz a játék.

Borító: dexerto

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva