Fortnite

Ninja elmagyarázta Jimmy Fallonnak, hogy miért ilyen népszerű a Fortnite, majd táncra perdültek


Ninja ismét felbukkant a TV-ben.

Ninja nem első alkalommal ment el a hagyományos TV-be. Nem hiába, hiszen a média is felfigyelt a streamelésből milliomossá vált hírességre, aki próbál mindent megtenni azért, hogy a Fortnite-ot, illetve a játékokat, a stream nézést elfogadtassa az emberekkel.

Jimmy feltette a kérdést, hogy miért ilyen népszerű a játék, amire Ninja csípőből válaszolt:

“Ez sokkal egyszerűbb, mint sokan hiszik. Korábban rengeteg házimunkát meg kellett csinálnom azért, hogy az anyám megvegyen nekem egy videojátékot, mert ezek elég drágák, ugye? 30-40 dollár, 3 évvel később pedig 50 dollár lett, most pedig már 60-nál járnak, ami elég sok. Nem tudom elképzelni, hogy egy 5-6-7 vagy akár 16 éves gyerek kérjen 60 dollárt egy videojátékra az anyjától. A Fortnite pedig ingyenes játszható, sőt általában minden családnak van egy konzolja, ez pedig minden platformon elérhető és mindenki tud egymással játszani, legyen az Xbox, PlayStation, PC. Nem számít min tolod, bármikor tudsz játszani a barátaiddal.”

Jimmy Fallon az egyik legnépszerűbb késő esti beszélgetőműsort vezeti és híres arról, hogy az interjúalanyait meghallgatja, de olyan közvetlen, hogy simán táncra is perdül, de volt már része “tátogóversenyben” is Emma Stone ellen, de párbajozott már Ariana Grandével is.

Most a Pon Pon táncot tanította meg Ninja Jimmynek, amit még a H1z1-es időkben tanult. Ezt főképp akkor szokta előhúzni, amikor egy adrenalintól felfűtött meccs végén nem akar egyből nekirohanni a következő körnek. Szóba került az is, hogy Ninja hamarosan a Times Square-en fog ünnepelni, aki esetleg lemaradt volna, az idei évet Fortnite-ozással fogja befejezni és a 2019-es évet is Fortnite-tal fogja megnyitni a streamer.

Ezt olvastad már?

A twitch királyai: Ninja rohamosan veszít a népszerűségéből, shroud több ízben beelőzte

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva