Hearthstone

Legendary és Epic nélküli paklik a Rastakhan után (#7) – Shaman


Nézzük, mivel érdemes próbálkoznia azoknak, akik szerényebb készletből tudnak csak gazdálkodni.

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy a legmenőbb Legendary és Epic lapokkal tömje tele a deckjeit. Nem kell azonban kétségbe esni, ha szerényebb lapkészlettel rendelkezel, hiszen az alacsonyabb szinteken ezek nélkül is remekül lehet boldogulni. Cikksorozatunkban minden class-ból mutatunk nektek egy-egy paklit, amely kizárólag, Basic, Common és Rare lapokra építve is hozhat számotokra sikerélményt a Rastakhan’s Rumble utáni metában.

Budget Token Shaman

A Shaman Basic / Classic lapkészlete sajnos nem mondható a legjobbnak – ezért is van az, hogy nagyon hullámzó a class teljesítménye az egyes időszakokban. Az elmúlt néhány kiegészítőben megjelent lapokból azonban szerencsére viszonylag olcsón össze lehet rakni egy agresszív paklit, amivel mindenképpen lehet keresnivalónk az alacsonyabb szinteken.

AAECAaoIAA/uAfkDhgbwB5MJkcEC68IC0eECsPAC9vAC6voCnP8CioAD84oD9ooDAA==

A kulcslap, amire építhetünk a Bloodlust, amely kellően széles board esetén brutális kivégzéssé tud változni. És hogy mivel lesz annyi lényünk az asztalon? Nos, ebben – a Hero Power mellett természetesen – leginkább a Primalfin Totem, a Fire Fly, a Voltaic Burst, a Feral Spirit és a Rain of Toads tudnak segédkezni, a többi, menetrend szerint érkező minion mellett természetesen. A Storm Chaser személyében ráadásul egy remek “keresésünk” is van, amivel jelentősen megnövelhetjük az esélyét annak, hogy nálunk lesz a Bloodlust a kulcspillanatban.

Mivel a felsorolt lapok között több olyan is akad, aminek Overload képessége van, ezért valamelyest érdemes lehet erre is építeni az olyan kártyákkal, mint az Unbound Elemental vagy a Likkim. Utóbbi egy különösen erős fegyver, ami akár 9 sebzést is bevihet potom 2 manából, de a boardon is megteremtheti számunkra a tiszta utat, ha éppen erre van szükség. Ez utóbbiban segédkezik elsősorban a Zap! és a Lightning Bolt is, melyek szintén erős Overload spellek.

A Flametongue Totem, az Earthen Might és a Fungalmancer segítségével szintén sokat kihozhatunk a sok apró lényből, ezek a lapok is remekül illenek az agresszív stratégiához.

  • Ezt tartsd meg a játék elején: Fire Fly, Primalfin Totem, Menacing Nimbus

Milyen lapokkal lehet bővíteni?

Ha valaki tovább szeretné erősíteni a decket, akkor az alábbi Epic és Legendary lapokra támaszkodhat:

Cikksorozatunk következő részében a Warlock kerül majd terítékre.

Olvastad már?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva