Hearthstone

Ben Brode + Marvel! Friss infók a Second Dinner első játékáról


Kiderült, min dolgozik Ben Brode csapata.

A Hearthstone fejlesztőcsapatának korábbi vezetője, Ben Brode tavaly áprilisban hagyta ott a Blizzardot, hogy létrehozza saját játékfejlesztő stúdióját, a Second Dinnert. A volt game directort pedig többen is követték a HS-t készítő Team 5-ból, hiszen négyen is csatlakoztak Brode-hoz az alapítást követően.

Az elmúlt hónapokban meglehetősen nagy csend honolt a stúdió háza táján, ami érthető, hiszen nem meglepő mód igen korai szakaszában járnak még csak az első játékuk fejlesztésének. Most azonban Ben Brode és csapata megtörte ezt a csendet, méghozzá egy nem kis hírrel:

bejelentették, hogy Marvel témájú lesz a készülő játékuk, miután partnerkapcsolatot kötöttek a képregényóriással.

A fejlesztőgárda által posztolt videó – ami egyébként már a vadonatúj, nagyobb főhadiszálláson készült – nem csak erről rántotta le a leplet, hanem kiderül belőle az is, hogy a projekt immáron teljes egészében finanszírozva van. Nem kell tehát kompromisszumokat kötni: Ben Brode szerint nyugodtan dolgozhatnak az elképzeléseiken, és minden olyan lesz majd a játékban, mint amilyennek megálmodták.

A videóból megtudtuk azt is, hogy a játékot a Hearthstone alatt is futó Unity motor hajtja majd – sőt, jelenleg toboroznak is új embereket Client Engineer, illetve Technical Artist szerepkörökbe.

Lassan, de biztosan tehát alakulnak a dolgok Ben Brode-éknál, mi pedig továbbra is türelmetlenül várjuk, hogy pontosan milyen műfajú játékra számíthatunk a Second Dinnertől.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva