Hearthstone

Legendary és Epic nélküli paklik a Rastakhan után (#8) – Warlock


Nézzük, mivel érdemes próbálkoznia azoknak, akik szerényebb készletből tudnak csak gazdálkodni.

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy a legmenőbb Legendary és Epic lapokkal tömje tele a deckjeit. Nem kell azonban kétségbe esni, ha szerényebb lapkészlettel rendelkezel, hiszen az alacsonyabb szinteken ezek nélkül is remekül lehet boldogulni. Cikksorozatunkban minden class-ból mutatunk nektek egy-egy paklit, amely kizárólag, Basic, Common és Rare lapokra építve is hozhat számotokra sikerélményt a Rastakhan’s Rumble utáni metában.

Budget Zoo Warlock

Ha kezdőbarát agresszív pakli, akkor általában a Hunter és a Warlock az a két class, amely a leggyakrabban fel szokott merülni javaslatként. Rexxaron már túl vagyunk, most pedig éppen itt az ideje, hogy Gul’dan is sorra kerüljön – nézzük, mit lehet kihozni limitált lapkészletből.

Budget Zoo Warlock
AAECAf0GAA8w9wTOB9kHsQjCCOfBAqvCAuvCAvLQAtHhAoniAvb9AtyGA8SJAwA=

Ha a pakli összetartó erejét, vagyis a különféle szinergiákat nézzük, akkor többfelé is el lehet indulni. Van a démonos vonal, aztán ott a gyógyulós pakk (Lightwarden, Happy Ghoul, Voodoo Doctor, Fungal Enchanter), ezúttal azonban inkább a saját lényeink elpusztításával kombózó lapoké lesz a főszerep. Ezek nem mások, mint a Grim Rally, a Sanguine Reveler és a Ravenous Pterrordax, melyek ár-érték arányban nagyon erős kártyák tudnak lenni, ha van hozzájuk elég muníció.

Nézzük, milyen lényekkel biztosíthatjuk azt, hogy mindig legyen mit “áldozni”. A legjobb üzlet az, ha a Deathrattle-mechanikára építünk olyan lapokkal, mint a Scarab Egg, a Devilsaur Egg vagy a Mecharoo, hiszen ezek mind-mind hagynak maguk után egy másik lényt, de tulajdonképpen a Fire Fly is “kettő az egyben”, úgyhogy ez is több mint alkalmas a célra, mint ahogy egy Kobold Librarian beáldozásával sem veszítünk sokat.

Mivel sok kis lénnyel operálunk, ezért mind a Dire Wolf Alpha, mind a Knife Juggler ideális választás a deckbe – előbbi a tojások “aktiválására” is megfelelő, hiszen fel tudjuk szúrni őket az ellenfél egy lényére, ha éppen nincs mivel elpusztítani őket. A középjátékban pedig a Fungalmancer láthat el hasonló feladatokat, egyben a nyomást is növelve, ha az ütőlényeinket tápoljuk vele tovább. Ha pedig már kellőképpen sikerült megdolgozni az ellenfél HP-ját, akkor a kivégző szekcióval (Doomguard, Soulfire) vihetjük be a legkönnyebben a hiányzó sebzést.

  • Ezt tartsd meg a játék elején: Fire Fly, Flame Imp, Kobold Librarian, Mecharoo

Milyen lapokkal lehet bővíteni?

Ha valaki tovább szeretné erősíteni a decket, akkor az alábbi Epic és Legendary lapokra támaszkodhat:

Cikksorozatunk utolsó részében a Warrior kerül majd terítékre.

Olvastad már?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva