Fortnite

Buffolni kéne a jelenleg haszontalan bevásárlókocsikat – Íme egy megoldás, ami kihúzná a gödörből a járművet


Egy ilyen változtatást szívesen fogadnánk.

Eredetileg elképzelhetetlen volt a Fortnite: Battle Royale járművekkel elárasztva. Amikor elkezdte a közösség felkapni a játékot, akkor sokak a nagy PUBG hype-ból érkeztek, amiben igazán kulcsfontosságúak a járművek a hatalmas pályák miatt. A Fortnite-ban viszont nem beszélhetünk beláthatatlan méretű szigetről, így nem volt indokolt a járművek bevezetése, csak a közösség volt úgymond “kíváncsi”, hogy milyen lehet járgányokkal fel-alá gurulni, vagy éppen repülni a Battle Royale módban.

Majd nemsokkal azután, hogy kezdett kihalni a közösségi visszhangból a jármű téma, hirtelen bejelentette az Epic a játék első járművét, a bevásárlókocsikat. Ezek a “járművek” nem határozták meg a metát és összességében inkább nevezhettük meme-nek a megjelenésüket, mint komolyabb játékmechanikai bővítésnek. Mintha az Epic csak el akarta volna csöndesíteni a járművekért könyörgő játékoscsoportot. Nem volt sokkal gyorsabb a sprintelésnél, ám jópofa volt irányítani, ráadásul két játékos is használhatta őket.

14 Days of Fortnite: Lesz még lehetőségünk pótolni a küldetéseket!

Aztán valamiért beindult egy járműbővítő mozgalom, aminek azóta sem értjük az okát. Megérkeztek a négyszemélyes golfkocsik, a mindenen keresztülgázoló Quadcrasherek, valamint az aktuális szezon óta már repülőgépeket is irányíthatunk a játékban. Szegény bevásárlókocsikat meg rendesen el is felejtették.

De ha már tényleg szerves részeivé akarja tenni az Epic a járműveket, akkor bizony elkelne egy kis törődés a bevásárlókocsiknak. Egy Reddit felhasználó kiváló ötlettel rukkolt elő, ami biztosan megdobná a bevásárlókocsik használati arányát.

Reddit

Az alapkoncepció az, hogy a bevásárlókocsik gyakorlatilag megdobnák a tárhelyünket, ami valljuk be, néha igazán jól jönne. A játékos ötlete egyébként még csak nincs is elrugaszkodva a földtől, csupán 3 további fegyvert engedne tárolni, végtelen nyersanyaggal és tölténnyel karöltve. Már-már rossz érzés, amikor 999 nyersanyag után az adott kategóriából lefarmolt pluszdarabokat csak úgy magunk mögött hagyjuk, nos, a bevásárlókocsikkal ez a probléma megoldódna. A használatát sem lenne nehéz lefejleszteni, az ötlet szerint az interakció gomb lenyomása közben, ha áthaladnánk az elrakni kívánt elemen, akkor az utána a kocsink tárhelyében landolna. Majd pedig szintén egy gombnyomással ki is üríthetnénk a kocsit, hogy után pótoljuk  az elhasznált nyersanyagokat, töltényeket, vagy leváltsuk az egyik kezünkben lévő fegyvert.

Ezt láttad már?

“Addig fogok enni amíg bele nem halok!” – Egy 34 éves gamer, aki az egész napját a Fortnite mellett tölti

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva