Hearthstone

Legendary és Epic nélküli paklik a Rastakhan után (#9) – Warrior


Nézzük, mivel érdemes próbálkoznia azoknak, akik szerényebb készletből tudnak csak gazdálkodni.

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy a legmenőbb Legendary és Epic lapokkal tömje tele a deckjeit. Nem kell azonban kétségbe esni, ha szerényebb lapkészlettel rendelkezel, hiszen az alacsonyabb szinteken ezek nélkül is remekül lehet boldogulni. Cikksorozatunkban minden class-ból mutatunk nektek egy-egy paklit, amely kizárólag, Basic, Common és Rare lapokra építve is hozhat számotokra sikerélményt a Rastakhan’s Rumble utáni metában.

Budget Mech Warrior

Nem könnyű a dolga azoknak, akik kezdőként jelenleg Warriorral szeretnének nagyot alkotni – nem véletlen, hogy a jelenlegi metában szinte kizárólag az Odd paklikkal játszanak a class-ból. A The Boomsday Projectben megjelent Mech vonal azonban ad némi lehetőséget a próbálkozásra olcsó lapokból – nézzük, merre érdemes elindulni.

Budget Mech Warrior
AAECAQcADxyQA44F2QfrwgKbywLR4QKL5QKl9QKR+wKe+wKz/AL2/QLMgQP4hgMA

Ha valamire lehet alapozni a Warrior Basic lapjai közül, az egyértelműen a Frothing Berserker, amely magában meg tud nyerni egy meccset, ha egy-két körig életben tudjuk tartani. Ehhez agresszív kezdés kell, sok 1-droppal: ennek megfelelően bekerült a pakliba a kiváló Eternium Rover mellé a Dire Mole, a Fire Fly és a Mecharoo is. Ha sikerül előkészítenünk a harmadik körös Frothing Berserkert egy első-második körös pakolással, akkor nagy durvulást vihetünk véghez, ha trade-elünk az ellenfél lényeivel, így felhizlalva a szóban forgó Warrior miniont.

Természetesen nem lesz mindig Berserkerünk, így kell egy másik terv. Ez a már említett Mech vonal, ahol a Magnetic képességnek a két már említett robot mellett az Upgradeable Framebot ágyaz még meg, hogy aztán a Bronze Gatekeeper és a Wargear segítségével feltápoljuk őket. A sok Mech miatt nagy hasznát vehetjük a Dyn-o-matic-nek, ami szépen megtisztítja a terepet, ha csak Mech-jeink vannak, de akár egy Frothing Berserker mellett is kitehető, ha nem vállalunk ezzel túl nagy kockázatot (vagyis van mellette még egy-két legális célpont).

A Warrior kiváló Charge lénye, a Kor’kron Elite mellett a legjobb univerzális Neutral lapok (Fungalmancer, Saronite Chain Gang, Dire Wolf Alpha) egészítik még ki a minion szekciót. A spellek közül pedig mindössze kettőnek jutott hely: a Devastate az ellenfél térfelének olcsó tisztán tartásában tud segíteni (a sok kis lény miatt könnyű “aktiválni”), a Battle Rage pedig újra tudja tölteni a kezünket, ha erre lenne szükség.

  • Ezt tartsd meg a játék elején: Eternium Rover, Dire Mole, Frothing Berserker, Fire Fly, Mecharoo

Milyen lapokkal lehet bővíteni?

Ha valaki tovább szeretné erősíteni a decket, akkor az alábbi Epic és Legendary lapokra támaszkodhat:

A cikksorozat előző részei

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva