Counter Strike

Máris beindultak a pletykák ScreaM és Ex6TenZ új csapatával kapcsolatban!


A korábbi csapattársak újra összeállnának, nagyobb kérdés, hogy kivel.

Tegnap írtunk arról, hogy ScreaM újra profi csapatban kamatoztathatja tudását, azóta újabb hírek röppentek fel külföldön.

Ez most vagy világi trollkodás, vagy ScreaM visszatér a profi mezőnybe!

A vpesports.com értesülései szerint, amik eddig mindig pontosak voltak, gondoljunk akár Snax átigazolásának megjóslására. Az infók alapján Devoduvek társulna a csapathoz, aki jelenleg az LDLC játékosa. Ex6TenZ továbbra is a G2-val áll szerződésben, de már rég nem az aktív felállás tagja. ScreaM szabadúszó, az utolsó rendes szerződése az EnVyUs-szal volt. Az, hogy a pár hete az LDLC-ből kilépő AmaNEk is csatlakozna-e a srácokhoz, a vpsesports.com-nak sem tiszta.

Ugyanakkor neL, korábbi újságírója a fenti oldalnak, általában szintén jó értesülésekkel rendelkezik. Ő úgy tudja, hogy devoduvekre nem is gondoltak, AmaNEk pedig be sem lépne a csapatba, már ha gondoltak volna rá. Információi szerint AmaNEk a G2/Vitality bukására vár, esetleg egy jó nemzetközi ajánlatra. Ezek szerint a Major után ismételten megindulhat a forgolódás a francia scene-ben. neL úgy tudja, a másik három tag európai játékos lesz, tehát nemzetközi vizekre szeretnének evezni ScreaM-ék. Ex6TenZ közel 12 éve játszik franciákkal, egy decemberi tweetjében említette, úgy érzi mindent kipróbált ott, most ideje külföldön is kipróbálni magát. Bármelyik is legyen igaz, úgy néz ki megérkezik a 628. francia szupercsapat, valószínűleg a Major után.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva