Counter Strike

DEv és flash új szupercsapata akcióban: Jön a Budapest Five!


Feltámad a magyar scene?

Két hónapja írtunk róla, hogy DEv és flash félretették az ellentéteiket és összeálltak, akkor még Pixel néven. Túl sokat akkor sem árultak el a csapatról, DEv csupán ennyit mondott a visszatérésekor:

“Újra pereg a CS, most először hivatalosan is flash-sel együtt. Nem akarunk nagy felhajtást, nincs announcement, sőt még név sincs. Egyelőre marad a Pixel aztán mad megátjuk.”

Azóta túl sok dolog nem történt a csapattal, egészen mostanáig, ugyanis nemrég feltűnt egy hangzatos “Budapest Five” oldal a Facebookon, amit maga DEv is megosztott mindenféle pontosítás nélkül, csupán egy rejtélyes “elkezdődött” kommentárt fűzött a poszthoz.

DEv-et megkérdeztük a csapat kapcsán, hiszen egyből arra gondoltunk, hogy ez az a bizonyos új csapat, amit korábban említett. A játékos csak ennyit árult el:

“Hatalmasat fog csípni, többet nem mondhatok”

Sebaj, DEv a Steam adatlapján már említést tett az ötösről, ezzel leleplezve a csapat többi tagját, ami úgy tűnik változatlan maradt, szóval a Pixel új égisz alá került. Feltehetőleg tehát a marad minden, továbbra is Aaron, bodito, bzt, flash és DEv alkotják a csapatot, ami ha 2 hónap alatt nem esett szét, remélhetőleg a későbbiekben sem fog.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen célokat tűztek ki maguknak a srácok, remélhetőleg a nemzetközi mezőny a cél, tekintve, hogy idehaza már lassan előre gravírozzák az ICL trófeára a Pixel feliratot.

Erre emlékszel még?

“Nem látok kiutat a következő generáció számára” – népnevelő DEv interjú az ICL győzelem után

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva