R6

Tippek nem csak kezdőknek: jöjjön a Wind Bastion 5 legjobb támadója, avagy kikkel nem járunk rosszul!


Jöjjön Zen listája.

Bizonyos időközönként előrukkolunk egy top 5 listával a védők, illetve a támadók terén, mert a meta változik, vagy csak szimplán más youtuber mondja el a véleményét – új perspektívákat nyithat ez meg.

Tippek nem csak kezdőknek: jöjjön a Wind Bastion 5 legjobb védője, avagy kit kezdj el mainelni!

Ma Zen rangsora jön, aki a támadókról készített listát. Jöjjön a Wind Bastion 5 legjobb offenzív karaktere!

5. Nomad

Képtalálat a következőre: „nomad rainbow six siege”

Lassan kimondhatjuk, hogy míg Kaid egész korrekt formában érkezett meg az éles szerverre, addig Nomad OP volt.

Azóta többször is nerfelték, és egy újabb apró gyengítés is a tesztszerveren van már:

R6 tesztszerver: kisebb nerfet kapott az Airjab+Claymore interakció, buffolták Kaid fegyverét konzolon

Kiválóan megvédi magát (és a csapatot) a roamerektől az Airjab miatt, erre pedig még rádob egy lapáttal a Claymore is. Fegyverei is elég jók, és nem igazán van olyan szituáció, amikor ne jönne jól egy Nomad a csapatban – maximum, ha az ellenfélnél 5 anchor van és mind az objektíven ül, de ez nem valami jó taktika, szóval nem kell félni tőle.

4. Sledge

Megmondom őszintén, amikor megláttam, hogy ő a 4. a listán, akkor kicsit ráncoltam a szemöldököm, de az elmondottak után ezek a ráncok eltűntek.

Nagyjából a tökéletes solo que-er operátorról beszélünk, aki megcsinálja az utat magának és képes elbánni a gadgetekkel.

A loadoutja első osztályú: az L85A2 AR mindenképp a jobbak közé tartozik, az SMG-11 másodlagos fegyver a visszarúgása ellenére halálos jó kezekben, és a frag grenade pedig a legjobb támadó gadget.

Összességében majdhogynem sose járunk vele rosszul, de azért alapvetően a vertikális játékban használjuk – Buckkal együtt ebben első osztályú.

3. Thermite

Képtalálat a következőre: „thermite rainbow six siege”
Carbon Costume

A pályák nagy részére kell egy hard breacher, erre pedig Thermite kiváló választás.

A 35 éves amerikai támadónak ugyan megvannak a counterei, de nem megoldhatatlan egyik sem.

Kaid és Mute eszközeit Thatcher vagy Twitch is képes hatástalanítani, egyedül Bandit lehet probléma, de ő is csak akkor, ha a Bandit tricket használja.

A loadoutja elég balanszos: a Claymore kiválóan kiegészíti a stílusát (bevédi a hátsónkat, amikor letesszük az exotermic charge-ot), az 556xi is egy tier 1-es AR, egyedül a másodlagos fegyveri nem nagy számok, de nincs is feltétlen szükség rájuk.

2. Thatcher

Képtalálat a következőre: „thatcher rainbow six siege”

Ha egy szezonnal ezelőtt láttuk volna Thatchert a 2. helyen, akkor jó eséllyel záporoztak volna a (jogosan) szidó kommentek, azonban most már ezek senki nem lepődik meg.

Kaid érkezésével egy újabb védő jött, akinek a gadgetjét a legkényelmesebben a brit támadóval tudjuk kiszedni.

A jövőben nyilván érkezik még elektromos eszközzel rendelkező védő, vagyis Thatcher egyre csak hasznosabb lesz.

Nyilván van az a szitu, amikor nem ajánlott hozni (például Thermite/Hibana nélkül kevésbé fontos, valamint ha nem hoznak kiiktatandó eletromos gadgetet), de Thatcher mindig is hasznos pick volt, és ez valószínűleg egyhamar nem fog változni – maximum a top 5 lehet kérdéses néha.

1.Zofia

Képtalálat a következőre: „zofia rainbow six siege”

Ha már a legjobb solo que-ert említették Sledge-nél, akkor Zofiát is ide lehet sorolni. A KS79 Lifeline fontos funkciókat fed le: nyithatunk magunknak (meg persze a csapatnak is, de a lényeg, hogy nem vagyunk másra hagyatkozva) lyukakat, illetve információt is kaphatunk a bénító gránáttal, hogy van-e ellenfél a szobában (ha egyből robban, akkor igen, ha késleltetve, akkor nem).

A loadout nem rossz, bár a másodlagos eszközei nem optimálisak: a breach charge-ra nem sok szükség van a Lifeline mellett, a Claymore pedig nem egy olyan jó kiegészítője, mint Thermite-nál, aki megáll egy helyben, miközben elhelyezni a charge-ot.

Ettől függetlenül ez is inkább erősnek mondható, főleg, hogy az M762 az egyik legtöbbet sebző AR, és a fire rate is elfogadható.

Ne felejtsük el, hogy van egy bónusz képessége, a Withstand, ami igencsak ritkán, de azért ki tud minket húzni a slamasztikából.

Összességében nem rossz Zen listája, bár azért lehetne itt-ott variálni rajta – de ez a top ötök szépsége: mindenkinél más, épp emiatt újabb nézőpontokat ismerhetünk meg általuk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva