Fortnite

Komoly FPS gondok építés közben? – Az Epic Games gyorsan reagált


Ha az elmúlt napokban nem ment minden gördülékenyül építés közben, nyugalom, mostantól mennie kell!

Az Epic Games bejelentette, egy rendszerhiba miatt tapasztalhattak a játékosok kellemetlen szaggatásokat, miközben építő módban próbáltak tevékenykedni a játékban. Twitteren jelentették be a kellemetlenséget, ám már csak az után, hogy összedobtak egy hotfixet a hibához. Elmondták, a játékhiba kizárólag a “building mode” közben volt érzékelhető, ami alapvetően hatalmas probléma, elvégre akkor kéne gyorsan és flottul mennie mindennek, amikor építőpárbajba keveredünk egy ellenféllel. A hotfix nem igényelt telepítést, s a kiadó tweetje alapján már minden szerveren éles a javítás.

A szaggatások a január 15-i v7.20 óta váltak “általánossá” a játékban, ez volt azon kevés problémák egyike, ami miatt a közösség valamennyire is rosszallóan nézett az új frissítésre. Holott a tartalomra egy rossz szavunk sem lehetett! Korábban is volt már arra példa, hogy a játék nehezebben birkózott meg az építő móddal, de az utolsó nagy lökést a keddi masszív frissítés adta meg a rendszernek. A Creative és Playground játékosok tudják miről beszélünk, sajnos ebben a két módozatban eléggé sűrűn előfordult, hogy a játék szaggatni kezdett építés közben.

Mivel egyre többen jelezték a fórumokon, hogy építés közben komoly FPS visszaeséseket tapasztalnak, az Epic Games sem engedhette már el mindezt a füle mellett, ráébredtek, hogy bizony tényleg van mit javítani és már élesítették is a gyógycsomagot.

 

Az ilyen jellegű problémák komoly játékélmény visszaesést produkálnak, így a kiadónak érdekében áll minél gyorsabban javítani az ilyesmit. Pláne akkor, ha a játék egyik legfőbb mechanikája okozza a globális problémát. Szerencsére ezúttal idejében reagált az Epic, s mindezzel együtt azt kell mondanunk, hogy ezen a héten igazán nagyot teljesített a fejlesztőcsapat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva