Fifa

Hivatalos: Mbappé és Cavani egyszerre a TOTW-ben, és még Modric-nak is jutott hely


Bemutatták a hét csapatát a FIFA 19-ben.

A téli szünetet követően mostanra az összes európai topbajnokságban megkezdték a csapatok a tavaszi hadjáratot, ez pedig az EA Sports számára is újból nagyobb merítést jelent – nézzük, kiket választottak be ezúttal a hét csapatába az elmúlt napokban mutatott teljesítmény alapján. Íme a Team of the Week 19!

A PSG esetében nem az volt a kérdés a 9:0-s győzelmet követően, hogy lesz-e játékosuk a TOTW-ben, hanem hogy az egyaránt mesterhármast szerző Mbappé és Cavani beférnek-e egyszerre. Nos, végül így lett, az EA Sports mindkettejüket beválogatta, de a legnagyobb név a keretben Modric, aki egy 92-es In-Formmal gazdagodott. Nem gyenge tehát a heti felhozatal, meg kell hagyni!

Az új In-Form kártyák szokás szerint szerda este 7 órától lesznek bonthatóak, így akinek valamelyik fenti játékosra fáj a foga, az ekkortól próbálkozhat a megszerzésükkel egy héten keresztül, legalábbis a pakkokból.

Alternatívaként pedig az idei évtől ott van természetesen a Weekend League is, hiszen akik legalább Silver 3 szintig jutnak a hétvégi ligában, azok választhatnak a teljesítményüktől függően egy vagy több játékost.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva