Fifa

Rengeteg fölösleges munkát spórolhatna nekünk ez az új funkció


Sok kicsi másodpercet menthet meg ez a funkció, ha jövőre átveszik a FIFA fejlesztői az NHL játékokból.

A padlás tele azokkal a funkciókkal, melyektől könnybe lábadna a szemünk, úgy örülnénk neki, és most itt a legújabb, mely egy végtelenül egyszerű problémát orvosolna, mégis, égetően nagy szükség lenne rá.

FIFA 20: Mire lenne TÉNYLEG szükség? #2

Itt van még egy, mely talán ha tíz dolgot kellene felsorolnunk se jutna eszünkbe, pedig szinte a mindennapi teendőink, és nagyban megkönnyítené a megjelenése. A contract és fitness kártyák felhasználására gondolunk, amiket pillanatnyilag csak egyesével lehet ráaggatni a játékosainkra, sőt, konzolon még sokkal körülményesebb, mint mondjuk a telefonos appban.

Az ötlet megjelenésére azért van kicsit több esély, mint a többi, korábbi cikkben említett dologra, mivel már létezik a funkció, csak épp nem a FIFA, hanem az NHL saját UT módjában. Eddig is szívesen dolgoztak keresztbe a fejlesztők, az NFL és NHL játékok is sokat emeltek át a FIFA aktuális epizódjából, itt az idő, hogy valamit vissza is adjanak nekünk.

Bár nem sok, reméljük, hogy további ilyen apró frissítésekkel egy nagyon jó játék lesz a FIFA 20!

Ezt olvastad már?

Jó lett volna, ha igaz lett volna – MEGINT elszúrta az EA!

Magyar Xbox közösség: mindent a kedvenc konzolodról. Hasznos infók, tanácsok, adás-vétel, humor, dühöngő! Csatlakozz ITT

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva