Fortnite

Ice King vs. Fire King? Megtalálták a Snowfall skin megoldását, Polar Peaken minden jel erre utal


A Trónok Harca megfertőzte a Fortnite világát is...?

Vészesen közeleg a hetedik szezon rejtett Outfitjének megjelenése. Mindjárt elérünk arra a pontra, amikor a legkorábban lesz megnyitható, ugyanis a csütörtökön esedékes, új küldetéshéttel elegendő feladatot teljesíthetünk a feloldásához.

Ezúttal a skin fedőneve a “Snowfall” nevet kapta, s majdnem biztos, hogy a karakter, akit megnyithatunk, jelenleg Polar Peaken van hibernálva. Érdekes hely ez a Polar Peak, lényegében minden fontosabb esemény az Ice King kastélya körül történt ebben a szezonban, ez alól pedig a Snowfall megjelenés sem lesz kivétel. Úgy tűnik ugyanis, hogy jelenleg az Ice King tartja fogságban az új karaktert, ám ahogy a jégkirály ereje csökken, “Snowfall” úgy erősödik.

Forrás: SpinriftSem, Reddit

A legújabb nyomok alapján úgy tűnik, hogy az Ice King legnagyobb ellenségét, a Fire Kinget, vagyis a tűzkirályt tartja fogságban a hatalmas jégtömbben. Kiolvadt ugyanis a karakter karja és a mintázatból egyértelműen a megfagyott magma nyomait vehetjük ki.

Ezzel gyakorlatilag új lendületet kaphatnak a Trónok Harca fanok, ugyanis könnyedén a Tűz és Jég harcterévé válhat a Battle Royale sziget, ez pedig lesarkítva gyakorlatilag a híres könyv és tévésorozat alapja. (Ráadásul még csak véletlenekbe sem ütköznénk, ha erre akarna utalni az Epic Games, elvégre 2019 áprilisában indul az HBO-n a tévésorozat utolsó évada, amit feltehetően több százezren, de akár millióan is várhatnak a világon.)

Fekete Vár, Éjjeli Őrség és a Fal – már kipróbálható a Trónok Harca egyik jellegzetes helyszíne a Fortnite-ban

A Fire King felemelkedése egyébként új értelmet adhatna a szintén Polar Peaken éledező sárkányoknak. A mitikus lények kikeléséhez ugyanis sokak szerint melegre van szükség, és hát mi más adhatná meg ezt az utolsó lökést, ha nem a tűzkirály személyesen?

A Snowfall fedőnév egyébként azért is erősíti a Fire King-teóriát, mert nem csak a hóesésre utalhat angolul a név, hanem a hó bukására is, ami valljuk be, már igazán jól jönne, ugyanis rendesen uralma alá hajtotta a fagy a szigetet.

A találgatásoknak hamarosan vége, a hét végére már mindenki ismerni fogja a Snowfall skin kilétét!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva