Fifa

TOTW 20 előrejelzés: Egy hajszállal maradunk el a múlt héttől


A szokásos heti tippelgetés következik, szerdán pedig jön a hivatalos TOTW.

A múltheti TOTW elég erősre sikeredett, nehéz lett volna azt felülmúlni, de így sem lesz okunk a panaszra.

Hivatalos: Mbappé és Cavani egyszerre a TOTW-ben, és még Modric-nak is jutott hely

A PSG-ből ezen a héten is kvalifikálhatja magát egy játékos, de összességében sokkal színesebbre várjuk az eheti csapatot. Fontos, hogy ezek csak tippek, a végleges lista csak szerdán derül ki!

Donnarumma

Nem csak győzelem után lehet bekerülni a hét csapatába. Erre lehet ékes példa Donnarumma játéka. A Milan fiatal kapusa 8 védést mutatott be a Napoli elleni mérkőzésen, mely 0-0-ás döntetlennel zárult.

Dzeko

Újabb Serie A hős. Dzeko 2 góllal járult hozzá csapata 3-3-mas döntetlenéhez. A Bosnyák csatár nélkül bizony az Atalanta nyerte volna a hazai mérkőzését, így azonban a Roma pontot tudott menteni.

Benzema

A francia csatár 90 perc alatt 2 gólt tudott szerezni az Espanyol ellen a 2-4, vendégben játszott mérkőzésen. Nem sűrűn dícsérik Benzemát, most azonban tényleg rászolgált a pozitív visszajelzésre. Eredménye lehet egy TOTW lap, szurkolunk!

Lala

A 93. percben szerzett góljával tudták megverni a Bordeaux-ot, így szinte garantált a szereplése. A francia játékos egyébként is meta lapnak számít, rengeteg játékos használja a csapatában.

Promes

Hiába a nemrégiben megjelent MOTM lap, ez nem akadálya annak, hogy a heti legjobb csapatban is szerepeljen. A 27 éves játékos 1 góllal és 1 gólpasszal járult hozzá csapata 5-0-ás mérkőzéséhez, nem igazán volt ellenfél a Levante.

Thiago

Szép játék, és egy gól került a neve mellé a Stuttgart elleni mérkőzés után. Thiago egy rizikós lap, szerintünk azonban helyet érdemel a hét csapatában!

Szerintetek kik kaphatnak még helyet rajtuk kívül a hét csapatában? Ezek közül a lapok közül ti kit bontanátok ki a legszívesebben?

Magyar Xbox közösség: mindent a kedvenc konzolodról. Hasznos infók, tanácsok, adás-vétel, humor, dühöngő! Csatlakozz ITT

Ezt olvastad már?

16 évesen minden idők legfiatalabb FIFA-bajnoka lett DullenMIKE

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva