Hearthstone

A Blizzard elárulta, mikor jelenti be a Nagy 2019-es Változásokat


Hamarosan újabb részleteket kapunk az esportot érintő újdonságokról.

2019 jó eséllyel vízválasztó év lesz a Hearthstone történetében, hiszen nem elég, hogy idén lesz a játék éles startjának ötödik évfordulója, de ennél jóval fontosabb, hogy gyökeresen átalakul a Hearthstone esport. Eddig csak annyit lehetett tudni, hogy a Hearthstone Championship Tour a jelenlegi formájában megszűnik létezni, amit egy új, háromszintű rendszer vált majd fel.

A bejelentés óta rengeteg kérdés felmerült a játékosokban: például az, hogy miként megy majd az átjárás a három Tier között, illetve hogy mi lesz pontosan a már belengetett teljesen új versenyformátum. Nos, most kiderült, hogy nem kell már sokat várnunk ezekre a válaszokra:

a Blizzard bejelentette, hogy február 19-én fogják bejelenteni a konkrét terveiket és az egyéb részleteket.

A fentiek következtében a jövő hónapban esedékes Winter Championship lesz jelen állás szerint a Hearthstone történetének utolsó vb-selejtezője, melynek kapcsán szintén kiderült, hogy mikor for rá sor kerülni: a négynapos tornát február 28. és március 3. között rendezik majd Los Angeles-ben a Blizzard Arenában. A jól ismert kommentátorcsapat természetesen ezúttal is visszatér majd.

Az elmúlt hétvégén lezajlott vb-selejtezőknek köszönhetően már azt is lehet tudni, hogy ki az a 16 játékos, aki megküzd majd az utolsó 4 kvalifikációs helyért az idei világbajnokságra. Ők fogják képviselni ezúttal az egyes régiókat:

  • Európa: Viper, Faeli, ThunderUP, Bunnyhoppor
  • Amerika: Ike, noblord, bobbyek, bloodyface
  • Ázsia: Definition, Roger, Tansoku, Tyler
  • Kína: GoeLionKing, LFYueying, SNJing, Caimiao

Egy hónap múlva jön tehát az utolsó vb-selejtező, a Winter Championship, előtte azonban még egy fontos bejelentésre is számíthatnak azok, akik érdeklődnek a Hearthstone esport iránt. Kíváncsian várjuk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva