Fifa

Benzema, Di María és Cancelo is ott vannak a Team of the Week 20-ban


Lássuk, kik kerültek be a hét csapatába a FIFA 19-ben!

Az elmúlt pár hétben igencsak el voltunk kényeztetve a Team of the Weeket illetően a FIFA 19-ben, hiszen jó néhány 90+ játékos érkezett – ez persze legalább annyira köszönhető a sztárok teljesítményének, mint az EA Sports-nak. Ezen a héten sajnos senki sem lépte át a 90-es álomhatárt, de azért így is jöttek olyan In-Formok, amikben van fantázia. Íme a TOTW20!

A mostani keret meglehetősen kiegyensúlyozottnak mondható, hiszen a kezdő tizenegyből összesen hatan is a 85-87 tartományba tartoznak. A legmagasabb értékkel Di Maria, Gómez és Cancelo büszkélkedhetnek, de ott van a csapatban a nagy nevek közül többek között Benzema és Quagliarella is.

Az új In-Form kártyák szokás szerint szerda este 7 órától lesznek bonthatóak, így akinek valamelyik fenti játékosra fáj a foga, az ekkortól próbálkozhat a megszerzésükkel egy héten keresztül, legalábbis a pakkokból.

Alternatívaként pedig az idei évtől ott van természetesen a Weekend League is, hiszen akik legalább Silver 3 szintig jutnak a hétvégi ligában, azok választhatnak a teljesítményüktől függően egy vagy több játékost.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva