Gaming

Rossz volt a 4G játék közben, ezért kimászott az ablakba – Nemsokkal később szörnyethalt


Egy meggondolatlan döntés okozta a gamer halálát.

Egy 21 éves fiatal veszítette életét Bangokban. Pattanadej Homhuan  a Realm of Valor játékos éppen a következő megmérettetésére készült, amikor a mobilnete gyengélkedni kezdett.

A Thai Hotel szobájában nem volt megfelelő a 4G, ezért az ablakhoz sietett, ám nem csak megállt az ablak mellett, hanem ki is mászott a párkányra. A barátai ekkor látták utoljára:

“Panaszkodott a gyenge jelerősség miatt, aztán láttam, hogy kimászik az ablakon, hogy a párkányról játszhasson. Akkor láttam utoljára”

Később a hotel biztonsági őre találta meg a fiatal fiút a ‘saját vérében fürödve’.

“Egy nagy csattanást hallottam, ezért kimentem a hotel elé megnézni, hogy mi a helyzet. Akkor láttam, hogy a saját vérében fekszik, azonnal hívtam a mentőket.”

A 4. emeletről lezuhant fiatal újraélesztésével hiába próbálkoztak, már nem tudták megmenteni. Pattanadej a Realm of Valor Season 3-ra készült, ami a League of Legends-hez hasonlít leginkább. A barátai szerint rendkívül komolyan vette a játékot, éppen ezért zökkenhetett ki a valóságból.

Az ilyen felesleges tragédiák megelőzése érdekében, bármennyire is fontos egy-egy meccs vagy küldetés, ne hagyjuk meggondolatlan döntést hozni barátainkat. Figyeljünk egymásra és vigyázzunk a másikra, amikor ő már képtelen kiszakadni a játékból!

Forrás: Viralpress

Ezt olvastad már?

Az év átverése: Azt hitte új gépet kap, ezért szétverte a sajátját

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva