R6

Golyóálló csapda, 3-as sebesség, vagy szimpla fegyver buff: 3+1 ötlet, amit tartalmazhatna a Frost rework


Közeleg az új szezon, akár Frost is közte lehet az átdolgozott karaktereknek.

Lion, Glaz, Thatcher, Frost: 4 operátor, akik rajta vannak a Ubisoft rework listáján – Lion már el is készült ezek közül, az övé nagyjából biztos, hogy az 1. szezonban jön is.

Az egyik youtuber, Zen foglalkozott azzal, hogy milyen irányba lehetne elvinni Frostot rework szempontjából: most ezeket osztjuk meg veletek is.

1. Fegyver+gadget buff

Képtalálat a következőre: „frost rainbow six siege”

Három ötletet dobott fel Zen, melyek közül természetesen mind túlzás lenne, de az egyik jöhetne – kíváncsian várjuk, hogy ti mit tartanátok jó ötletnek.

Az első ezek közül a lerakható pajzs visszaadása lenne: tökéletes szinergiában van a csapdájával (letesszük a pajzs mögé), így nem kéne másra hagyatkozni, hogy hozzon ilyen eszközt.

Emellett az SMG-jének erősítését is javasolta: a 9mm C1 azon kevés SMG-k egyike, mely nem rendelkezik vertical grippel. Nem vészesen nagy a fegyver visszarúgása, de mivel fire rate terén elég gyenge, így az elhibázott lövéseknek is nagyobb ára van – ezen segítene az említett attachment.

2. 3 speed és 4 csapda

Képtalálat a következőre: „frost rainbow six siege welcome mat”

A rework és a sima buff között ma már viszonylag vékony a határvonal, így nézzük el a youtubernek, hogy gyakorlatilag mindkét javaslat egy szimpla buff: Kapkant is úgy erősítették anno, hogy több csapdája lett és felgyorsították – ha Frost 4 Welcome Mattel rendelkezne és hozzá 3-as sebességgel (hogy legyen ideje lerakni őket), az jelentősen dobna az erején.

3. Golyóálló Welcome Mat

A 3. ötlet lenne a legegyszerűbb: szimplán golyóállóvá tenné a csapdákat Zen. Castle-nél is ez vetődött fel legtöbbször, hogy ne lehessen utility felhasználása (gránát, egyéb gadget) nélkül annullálni a gadgetet.

Személy szerint ez utóbbit tartom a legkevésbé jó ötletnek, mert pontosan ez adja a counterplay-t az ablakok alá rakott csapda hatástalanítására

3+1. Nem sebző csapda

Ezt már csak én teszem hozzá: Fuze-nál is a utility irányba való elvitel volt az egyik, ami beugrott, Frostnál szintén. Ha a csapdái nem sebeznének, csak ténylegesen beleragadnánk, de tudnánk védekezni, akkor ugyanúgy a társakra kéne hagyatkoznunk, viszont nem lennénk magatehetetlenek. Természetesen ez esetben meg kéne emelni a Welcome Mat számát, illetve nyugodtan lehetne gondolkodni a golyóálló részben is.

Kijárna neki a szeretet: 2 Fuze buff ötlet, ami a metába röpíthetné az egyik legrosszabb támadót

Borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva