R6

Kijárna neki a szeretet: 2 Fuze buff ötlet, ami a metába röpíthetné az egyik legrosszabb támadót


Az eszköze a gyenge pontja.

A spoiler szezon kellős közepén vagyunk, szép lassan egyre több újdonságot megtudunk az első idényről – legutóbb a Ubisoft újabb csalók elleni lépéséről olvashattatok:

Újabb pofon a csalóknak: szinte teljesen értelmetlenné válik a boostolás a 4. szezontól

Most a jelennel foglalkozunk néhány gondolat erejéig: azt ugye tudjuk, hogy a Lion rework kész, az 1. szezonban jó eséllyel éles is lesz, így elkezdhet a Ubisoft azon gondolkodni, hogy melyik operátorral kezd valamit következőleg. Lehetőségben nincs hiány: Castle-höz elég jó rajongói ötletek érkeztek pár hete.

Castle rework ötlet: 3 változtatás, mely érdekesebbé és hasznosabbá tenné az öreg operátort

Azonban nem ő az egyetlen, aki nincs jó passzban: Fuze például egészen biztosan nem Tier 1-es támadó, elég csak a legutóbbi győzelmi rátát megtekinteni.

[2019-01-23]Y3S4.2Att

Jöjjön tehát 2 ötlet, ami segítene az elhanyagolt támadón!

1. Utility gadget

Az biztos, hogy a legnagyobb gond a Cluster Charge-dzsal van. Hangos és lassú, vagyis baromi egyszerű ellene védekezni.

No de mi lenne, ha elvinnénk utility irányba az eszközt?

Képtalálat a következőre: „cluster charge fuze”

A védők eszközeinek kiszedésére jelenleg is egész jó, így következő a javaslat: csak ezekre legyen képes csapást mérni, ne sebezze az ellenfeleket – kompenzációként pedig a rendelkezésére álló 3 helyett kaphatna 5 darabot belőle.

2. A szoba kiürítése

Második ötletünk végképp nem a sebzésre van kihegyezve: Nomaddal bekerült egy operátor, aki a roamerekkel tud elég jól elbánni, mi lenne, ha Fuze ugyanezt csinálná az objektíven kempelő Anchor védőkkel? Ugyanúgy működne a Cluster, mint eddig, csak ellökné az ellenfeleket és a lökés idejére elnémítaná hallásukat – természetesen a jelenleginél gyorsabban és halkabban kéne működnie a teljes hatékonysághoz. Nyilván ennek kihasználásához csapatmunka kéne, így ha gyengének bizonyulna, akkor ki lehetne próbálni azt, hogy ne csak törhető felületen keresztül hasson.

Képtalálat a következőre: „fuze rainbow six siege”

Természetesen jó pár más irányba is el lehetne vinni a támadót (viszonylag könnyű lenne például 3-as sebességűvé változtatni, elvégre épp elég hangos az eszköze) – nagyon reméljük, hogy nem csak nekünk, de a Ubisoftnak is megfordul idővel a fejében, hogy foglalkozzon a Spetsnaz oszlopos tagjával.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva