Apex Legends

Streamben csalhatta le az Apex meccseit – A fejlesztők már nyomoznak az ügyben


A Twitch-en csalhatott a streamer, most menti a menthetőt.

Az Apex Legends rendkívül népszerű játék, a nagy hype miatt pedig rengetegen tolják és követik a Twitch-en. Az ingyenességnek viszont nem csak a népszerűségét köszönheti az Apex, hanem a csalókat is. Az elég hamar kiderült, hogy a játékban használt Easy Anticheat nem a legerősebb anti-cheat megoldás, ezért sajnos simán belefuthatunk csalókba. Egy hivatásos Twitch partner, Dharyxd ellen elég komoly vádakat hoztak fel: az információk szerint a streamer élő adásban csalja le a meccseit.

A streamer egyedi “dharyxd” felhasználónevét ugyanis több cheatet árusító weboldalon megtalálták, sőt még volt olyan cheat, amit véleményezett is. Az előfizetői adatbázisban is ott szerepel a neve. A YouTube-bal ellentétben a Twitch-en komolyan veszik a csalásokat és bannolják a csatornát abban az esetben, ha valaki csalva streamel. Épp ezért hozták létre a “streamer ready” cheateket, amelyek csak a játékos képernyőjén látszanak, de a streamben már nem.

Az esetre az Apex Legends közösségi menedzsere is felkapta a fejét, megígérte hogy utána néz a dolgoknak.

Első gondolatunk, hogy ki olyan hülye, hogy a saját nevét adja meg hasonló weboldalakon? Hiszen ez csak egy nick, amit bárki felhasználhat, szóval könnyen lehet, hogy felültették. Ami viszont gyanúsabbá teszi az ügyet, hogy miután kiderült az eset, a streamer törölte az összes Apex videóját a csatornájáról és a klipek között nagytakarítást végzett. Ő maga egyébként nem kommentálta az ügyet.

Ezt olvastad már?

Semmit nem ér a csomagolás! – A légitársaság szilánkosra törte a több százezres PC-t

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva