Hearthstone

Ítéletet hoztunk: Midrange Hunter, Control Priest és Mecha’thun Druid túlélési esélyek a rotáció után


Ezúttal egy Hunter, Priest és Druid paklival foglalkozunk.

Tegnap már elkezdtük sorozatunkat, melyben a tier 1-es paklikkal foglalkozunk, megnézzük azok sorsát a rotáció után.

Mi maradhat meta, mit temethetünk el nyugodtan? Tier 1 deckek sorsa a rotáció után – 1. rész

Most a 2. résszel folytatjuk, jöjjön újabb 3 pakli!

Viszonylag sok kombó deck van a metában, egyik ezek közül a Mecha’thun Druid, mely értelemszerűen a deck és kéz elégetésével, majd a Mechathun-innervate-naturalize kombóval nyeri meg a meccset. Hogy túléli-e a rotációt? Persze, tekintve, hogy csak 7 lapot veszít, melyekből egyik sem kulcs lap – nyilván az aggro deckek elleni fegyverek egy része távozik, így értelemszerűen kell az utánpótlás, de ezt majdnem mindegyik másik Druid deckre is el lehet mondani: esélyes, hogy erre a Blizzard magától is gondolt.

Ítélet: marad

A nerfek utáni legerősebb Hunter pakli 9 lapot veszít, ami nem kevés, pláne ha hozzávesszük, hogy Rexxar a játék egyik legerősebb lapja kontroll csatákban, azonban a Master’s call továbbra is ott van motornak, a Timber Wolf-Springpaw kettős ezután is gondoskodni fog az early board átvételéről, így “csak” ki kell pótolni az új lapokkal a managörbét.

Ítélet: marad

Amióta világ a világ (és létezik a HS) a kontroll priest ott van a körforgásban, maximum nem teljesen így hívták: nyilván rengetegszer csak a leginkább hardcore Priest mainek nyomták, most azonban bárki pörgetheti, aki szereti a hosszú játékos, de győzelemre hajt.

A hangsúly a most szón van, ugyanis 13 elvesztett lapjával aligha fog a jelenlegi verzió megmaradni. A szám se kevés, de ha hozzávesszük, hogy köztük 3 zseniális boardcleart (Psychich Scream és Duskbreaker, Primordial Drake) és egy top tier Death Knightot is kénytelen elengedni, akkor végképp megpecsételődni látszik a sorsa – egy erős kontroll injekció kéne a következő kiegben, hogy más formában jelen maradjon.

Ítélet: távozik. 

Sorozatunk a feléhez érkezett, még 6 paklival fogunk foglalkozni, így aki arra kíváncsi, hogy szeretett deckjét meddig pörgetheti még, az tartson velünk akkor is!

Borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva