Hearthstone

Az aréna világa a rotáció után: ez az 5 lap fog a legjobban hiányozni Malfurionnak – 1. rész


Ötből négy kártya Frozen Throne-os.

A standard metát figyelembe véve már foglalkoztunk a különböző paklikat érintő változásokról, most az aréna kedvelői lesznek a középpontban: sorozatunkban megnézzük, hogy mely 5 lap hiányzik majd a legjobban a rotáció után a különböző classoknak. Terítéken a Druid!

1. Ultimate Infestation

Ultimate Infestation(62879).png

Egészen elképesztő, hogy ez a lap úgy fog kirotálni, hogy megússza a nerfet, de nagyon úgy tűnik, hogy ez a helyzet. A Frozen Throne Druid sztárja nem csak constructed, hanem aréna szinten is természetesen óriási swingekre képes – nos legalább az ellenfeleknek nem kell attól tartani, hogy a semmiből elvesztik a meccset.

2. Spreading Plague

Spreading Plague(62841).png

Ha már a semmiből elvesztésnél tartunk: noha a Spreading Plague nem olyan látványos, mégis nagyjából hasonló kategória. Talán egy hangyányit gyengébb, mint consrtuctedben (a Heartharena is így véli), hisz ha mi is pakolunk ki minionokat (márpedig miért ne tennénk), akkor veszít értékéből, de itt is ugyanúgy egy stabilizáló lapként funkcionált.

3. Tortollan Forager

Tortollan Forager(55547).png

A lista nem sorrendben van, ezt fontos leszögezni! Az biztos viszont, hogy a 2 manás lapnak helye van rajta, elvégre arénában imádjuk azokat a lapokat, amik letesznek valamit a korai játékban az asztalra, plusz kézben is hagynak valamit (Stonehill Defender). Pontosan ezt teszi a Forager, mely ugyan kisebb kísérletezést (Quest Druid) leszámítva csak ritkán verekedte be magát rankeden a paklikba, arénában stabil lap volt.

4. Crypt Lord

Crypt Lord(62860).png

A lista 3. Frozen Throne lapja nem kevés constructed játékot látott, különböző Token Druid variánsokban rendre ott szerepelt – az utóbbi időben azonban eltűnt ezek kihalásával. Arénában persze semmi nem változott, egy korrekt statokkal megáldott taunt, melyet meg kell oldani, különben hamar meghízik és védi az értékesebb lényeinket: újabb fegyver, mely az agresszívabban kezdő paklik ellen hiányozni fog.

5. Druid of the Swarm

Druid of the Swarm(62905).png

Az FT kiegészítő újabb üdvöskéje (rendesen túl lett tápolva a class akkor, melynek meg is lett az eredménye), mely szintén a token verziókban tündökölt korábban: mostanra ugyanúgy megmaradt aréna lapnak, mint eggyel fentebbi társa. Verzatilis kártya, melyet mindig szituációhoz tudunk igazítani: ezeket nagyon szereti a Druid no meg a használói is.

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva