Apex Legends

Ezzel a Pathfinder “funkcióval” bármilyen falat megmászhatsz


Persze ez nem egy szándékosan létező dolog, hamarosan búcsút kell, hogy mondjuk neki.

Szerencsére a Respawn sokat foglalkozik a játékmechanikákat meghazudtoló bugok javításával. Persze nem lehet mindent egyik pillanatról a másikra eltüntetni, a fejlesztők gyűjtik ezeket a hibákat, és lehetőségeikhez mérten dolgoznak a megoldáson.

Hallottunk már olyan módszerről, mely ugrás közben gyorsít minket, vagy távolabbra ugorhatunk. Volt már terítéken a Peacekeeper, melyet ha jól kezelünk, sokkal gyorsabban tudunk vele tüzelni, mint alap esetben.

Ezzel a technikával még félelmetesebbé válik a Peacekeeper!

Most itt egy újabb mechanika, mely egészen biztosan nem lesz sokáig a játék része, amíg velünk van, nincs okunk nem kihasználni azt. Már a hősválasztásnál hátrányból indulunk, hisz Pathfinder nem a legnépszerűbb karakterek egyike, ezzel a módszerrel azonban rendkívül OP választás lehet.

A dolog lényege, hogy a taktika képességünk “hibás használatával” akármilyen magas falra fel tudunk mászni. A mechanika lényege, hogy a képességünk újra és újra használásával feljebb és feljebb juthatunk, mindaddig, amíg valóban nem kapcsolódik egy felülethez a kötél, erre érdemes odafigyelni.

A trükk szemfüles megtalálója egy szemléletes példával is bemutatta a mechanikát:

 

Found out Pathfinder can do this from r/apexlegends

Ezzel a funkcióval Pathfinder tényleg akárhova feljuthat, mellyel nagyon komoly előnyhöz juthat bizonyos szituációkban. Sokszor fordul elő, hogy 1-1 meccs csak a helyezkedésen múlik, ezek után ez még kevésbé lesz probléma. Persze amint azt már fentebb írtuk, több, mint valószínű, hogy a Respawn csapata is tud már erről, és felkerült a javítandó dolgok listájára.

Ti ismertétek ezt a lehetőséget? Használjátok, vagy elítélitek azokat a játékosokat, akik ilyenfajta hibákat használnak ki a játékokban?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva