Counter Strike

Megéri-e most megvenni a frissen leárazott Viewer Pass-t?


Aki eddig nem ruházott be Viewer Pass-ra, ennél jobb lehetősége nem lesz rá.

Foglaljuk össze röviden a Viewer Pass lényegét. 8,75 euróért megkapjuk a Pick’Em matricákat amivel játszhatunk, és jó tippekkel összesen 3 Souvenir dropot szedhetünk ki belőle. 11 kihívásból 5, 7 és 11 teljesítése után kapunk 1-1 ládát. Vagyis a maximális ládaszámhoz hibátlan tippelés és 11 challenge teljesítése szükséges.

A mostani akció keretében már csak 4,4 euró a Viewer Pass, de hibátlanra már biztosan nem teljesíthetjük. Lement ugyanis már 4 kihívás, innentől kezdve tehát maximum 7 challenge-et teljesíthetünk, amivel 2 souvenir dropot szerezhetünk.

Véleményünk szerint ez egy baromi jó üzlet!

Korábbi cikkünkben már írtunk a ládák árairól. Ebben tökéletesen látszik, hogy 3 olyan Souvenir láda is van, ami kapásból többet ér, mint 4,4 euró. Vagyis ha csak egy ládát szerzünk, már akkor is megérte. Játszottunk egy jót, izgultunk a meccseken, kapunk egy Katowice Coint a profilunkra és konkrétan semennyibe se került, ha eladjuk a ládát.

Ha valaki most veszi meg a Viewer Pass-t, egy ládához 5 kihívást kell teljesítenie. Az elsőt automatikusan megkapjuk a Coin aktiválásával, a maradék 6-ból pedig 3 tippelős, 3 meccsnézős kihívás. Vagyis csak egyetlen tippelős kihívást kell eltalálnunk, és 3 meccsbe belenézni egy Souvenir dropért. Ez bőven teljesíthető kategória.

Ha viszont valakinek bejönnek a tippek és nem csak egy tippelős kihívást teljesít, hanem mind a hármat, akkor már bőven pluszban lesz a Viewer Pass árához képest. Ekkor ugyanis már fixen két Souvenir ládát kap, amik közül még a legolcsóbb darab is minimum 2,7 eurót ér. Két ilyennel már bőven profitot termeltünk, de ha drágább ládákra gondolunk, akár 5 eurós profit is kihozható a dologból.

Kockázat nélkül mondjuk, a három tippelős kihívásból legalább egyet biztosan el lehet találni.

Innentől kezdve pedig teljesen jó üzlet a féláron kínált Viewer Pass!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva