Hearthstone

Nem jöhet elég korán a rotáció és a Hall of Fame: egyre nyomasztóbb a Paladin előnye


Megérkezett a Vicious Syndicate legfrissebb meta jelentése.

Rendesen beállt a meta és valószínűleg ez nem is fog változni a rotácóig – messiásként várjuk a ma bejelentett Hall of Fame-et:

Igazi mészárlás: 9 lap távozik a Hall of Fame-be, köztük röpül Genn és Baku is!

Népszerűségi rangsor

Kisebbfajta mozgolódásokat láthatunk a múlt heti meta jelentéshez képest: a Hunter szinte pont ugyanolyan számokat hoz, azonban a Priest népszerűsége 3%-ot esett, míg a Paladin és a Mage helyet cserélt: előbbi 1%-ot javult, utóbbi kb ugyanennyit romlott. A Warlocknak és a Rogue-nek sikerült még majdnem ugyanilyen arányban javulnia, illetve a Shamant is egy százalékkal többen játsszák.

A legnépszerűbb paklik

Értelemszerűen a Priest mindhárom (Wall, Controll, Gallery) variánsa esett popularitás terén, így most már az Odd Paladin a Midrange Hunter utáni leggyakoribb deck – igaz még mindig egy jó 5 százalékkal lemaradva.

Deck Winrate-ek

Most pedig nézzük meg azt, ami legtöbbünket érdekel, vagyis hogy győzelmi arányok terén hogy néz ki a meta!

A Paladin előnye nyomasztóbb, mint múlt héten: az Even verzió beelőzte az Odd Paladint, a Secret pedig a 3. legjobb győzelmi rátával rendelkező pakli – mind egy százalékkal eredményesebbek, mint egy hete. 4. helyen egy összevont név, a Togwaggle/Mechatun Druid áll, őt követi az Odd-Taunt Warrior, a Control Priest, a Midrange Hunter, az Odd Warrior és a Zoolock a Tier 1-es deckek terén – egyre nagyobb a tumultus tehát ezen a helyen.

A Tier 1 paklik listáját a linkre kattintva érhetitek el, ha pedig ennél többre (például a többi listára) is kíváncsiak vagytok, akkor EZEN a linken érhetitek el a VS oldalát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva