PUBG

“Mi nyerni megyünk!” – magyar PUBG válogatott kapitánya megszólalt a verseny kapcsán


A magyar PUBG válogatott kapitányát faggattuk.

Az első hírek szerint már most szerdán játszaniuk kellett volna a magyaroknak, de a szervezők végül eltolták a meccset. A nagy munkával kiválasztott 32 ember tehát kezdheti elölről a szervezést, hogy a következő időpontba is mindenki ráérjen a válogatott meccsre. Az első bejelentés híre után megkerestük a csapatkapitányt egy rövid interjúra, hogy mi is ez az egész?

Szia Szilva, alaposan felkavarta az állóvizet a magyar PUBG válogatott híre, de kezdjük inkább a legelején. Mikor tudtad meg, hogy te leszel a válogatott kapitánya?

Hulla Szilva: Sziasztok, kb 3-4 hete tudom, de a kapcsolattartóm a GLL-nél azt mondta, hogy kezeljem bizalmasan ezt az információt. Ezért nem is kezdtem bele a szervezésbe, mert akkor nagyon gyorsan híre ment volna. Tartani akartam magam a megbeszéltekhez.

A nagy titkolózás viszont így egy pici kapkodáshoz vezetett a szervezőktől. Eltolt időpontok, hivatalos játékoslista még mindig nincs.

Hulla Szilva: Az eltolt időpont a PCL Open Qualifiers miatt van főleg, mert nem tudott volna játszani nagyon nagy része a csapatoknak. Nyilván nem akarnak egymásra szervezni, ez még is csak kevésbé rangos verseny mint az Open League.

Tudsz bármi konkrétumot a pletykákon túl? Akár a formátumról, akár a LAN döntőről, akár a díjazásról?

Hulla Szilva: 32v32 Platoon battle, flare gun, red zónák, vagyis minden ami jó. Kappa. Itt is látszik, inkább a szórakoztató faktorra mennek rá, mint a versenyszerű játékra. Persze ettől függetlenül mi nyerni megyünk! Jelen állás szerint az első kör 19-én, a 2.kör 20-án lesz. Ha a döntőbe bejut a csapat, akkor a kapitányt kireptetik Svédországba, hogy onnan játssza a döntőt és képviselje a nemzetét. Díjazásról viszont semmi információm nincs.

Mik voltak a legfontosabb szempontok számodra, a meghívott játékosok kiválasztásakor?

Hulla Szilva: A fő szempont az volt, hogy jól játsszon persze. De mivel 32v32 alatt komoly szintű lag lesz, főleg olyasvalakiket próbáltam összeszedni akiknek tudom elég jó gépük van. Főleg ahhoz, hogy valamilyen szinten játszható legyen a végjáték.

Mikor kapunk végre végleges listát róluk? Vagy legalább akkor spoilerezz egy kicsit!

Hulla Szilva: Ahogy mindenkitől visszajelzést kapok arra, hogy tudnak-e lenni 19-én. Gondolom nem árulok el nagy titkot azzal, hogy az MNEB krémjéből jön a legtöbb játékos, de lesznek olyanok is akik nincsenek ott, de szerintem megérdemlik. Ja és persze streamerekből nem lesz hiány, ennyi fix.

Rengeteg támogató komment érkezett a verseny hírére. Gondoltad volna hogy rögtön ilyen népszerű lesz a magyar válogatott?

Hulla Szilva: Sejtettem, az ilyen “versenyek” meg tudják fogni a közönséget főleg úgy, ha kezdésből a törökök ellen játszunk. Róluk a történelem óráról nem éppen, mint a magyar nép fejlődéséért felelős népcsoport tanultunk.

Mi az elvárás magatok felé a versenyen?

Hulla Szilva: Lehetőségekhez mérten a legtöbbet kihozni minden meccsből. De elvégre ez egy szórakoztató megmozdulás. Ha már megyünk pár izgalmas meccset és élvezzük mi is, valamint a nézők is, akkor már nagyon nagy baj nem lehet.

Mit üzensz a szurkolóknak?

Hulla Szilva: Gyertek és szurkoljatok a kedvenc streamereteknek vagy játékosotoknak, legyen az akárki is! A meccseken találkozunk!

Az előzetes információk alapján a válogatottak kapitányai fogják közvetíteni a meccseket. Vagyis a magyar válogatott küzdelmeit Hulla Szilva csatornáján (ITT találjátok) biztosan eléritek! A magyarok március 19-én, kedden kezdenek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva