Counter Strike

A statisztikák szerint ez a legeredményesebb célkereszt szín a CS:GO-ban


A legutóbbi Majoron elért ratingek és a célkeresztek színei között érdekes kapcsolatot fedeztek fel.

A profik célkeresztjeit összefoglaló Crosshair Generator map és a Major statisztikák összevetésekor érdekes megfigyelések születtek. Semmi bonyolult kísérletre nem kell gondolni, egyszerűen megnézték az összes célkereszt színét és az összes játékost, aztán levonták a tanulságokat.

Például azt, hogy a szemüveg nélküli profik közel fele, egészen pontosan 47%-a zöld célkeresztet használ. Az egészséges szemű játékosoknak tehát úgy tűnik ez a szín fekszik leginkább, a szemüvegesek körében viszont mér nem ilyen népszerű. A szemüveget viselő profiknál csak 29%. Érdekes összefüggés mutatkozik tehát a szemünk épsége, és az általunk preferált célkereszt szín között.

Az éles látás mellé a default zöld illik leginkább, a romló látás mellé viszont inkább valami figyelemfelkeltőbb, élénkebb szín.

A crosshair színét megpróbálták a teljesítménnyel is párhuzamba állítani, itt az alábbi megfigyeléseket tették:

  • A 10 legjobb teljesítményű játékosból 6 zöld célkereszttel játszott a Majoron. A második legnépszerűbb a világos kék volt a Top10 játékos között.

  • A két leggyengébb játékosnál egyaránt a piros célkeresztet láthatjuk.

A mérés eredményeit ebben a threadben tanulmányozhatjátok végig részletesen. Ezekből is látszik, saját eredményességünk is függhet tőle, hogy megtaláljuk a nekünk legkényelmesebb célkeresztet. Persze akkor sem áll meg az élet, ha megtaláltuk. A célkereszt színének váltogatása ugyanis bizonyítottan agyserkentő hatással bír!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva