PUBG

MNEB PUBG 7. versenynap: A Grim Ravens magabiztosan nyerte meg az alapszakaszt!


Az első helyről várhatják az áprilisi döntőt.

Hétfő este elérkeztünk az alapszakasz utolsó, hetedik meccsnapjához. A legnagyobb kérdés az volt, hogy vajon a Grim Ravens a hetedik versenynapon is tud bizonyítani vagy az utolsó pillanatban más csapat kerülhet fel a tabella élére?

MNEB PUBG 6. versenynap: Duplázott és az élre tört a Grim Ravens!

Első meccs – Erangel

Ismét egy izgalmas körrel kezdett a játék, bár ezúttal a délnyugat helyett a térkép délkeleti felébe terelte a játékosokat. Nem okozott nagy meglepetést, hogy végül a military szigeten kellett megküzdeniük a játékosoknak az értékes győzelemért. A végjáték helyszíne ezúttal a Novorepnoye melletti domb volt. A magasságkülönbségek miatt izgalmas tűzpárbajok alakultak ki, a csirkét végül a Grim Ravens vihette haza.

Második meccs – Miramar

Az alapszakasz utolsó sivatagos pályájához érkeztünk, reméljünk ezúttal sem kell csalódnunk az izgalmas Miramar végjátékokban. Nem kellett! A Nice Gaming teljes létszámban képviseltette magát a meccs végéig, így létszámfölényüket kihasználva gyönyörűen megnyerte a mérkőzést.

Harmadik meccs – Erangel

Elérkeztünk az alapszakasz abszolút utolsó pályájához. A Grim Ravens egy első és harmadik helyezés után továbbra is négyszáz pontos előnnyel érkezett meg a szerverre. A Nice Gaming sem panaszkodhatott, majdnem 1200 pontot vertek rá a harmadik helyezettre.

Az utolsó meccs előtti tabella.

Így nyugodtan kimondhatjuk, hogy az első hely a fent említett két csapat között fog eldőlni. A sors fura játéka, hogy a Nice Gaming a 11. helyen, a Grim Ravens pedig a 8. helyen távozott a meccsből. A végjátékban a One Piece eSports és a LvLUp Esports összecsapását láthattuk egy 4v3 szituációban. A létszámfölény ezúttal is jól jött, egy izgalmas tűzpárbajt követve a One Piece eSports vihette haza az alapszakasz utolsó győzelmét!

Az alapszakasz végeredménye

A Grim Ravens precíz és konzisztens teljesítményével megérdemelten érkezett meg az első helyre az utolsó két fordulóban. Kellemes előnyt tudtak kiharcolni maguknak a Nice Gaminggel együtt. Kíváncsian várjuk az áprilisi döntőt!

Gratulálunk az alapszakaszban résztvevő csapatoknak és játékosoknak!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva