PUBG

Újabb update, újabb hibák – Ismét jó pár bug érkezett a 27. frissítéssel


Nincs update hibák nélkül? Nagyon úgy tűnik...

A 26. update egész jól sikerült és csupán pár kisebb buggal “gazdagodott” a játék, de ezeket is viszonylag hamar javították. Ez a 27. frissítésről már nem mondható el, persze ez egy jóval nagyobb frissítés volt, így részben érthető, hogy becsúszott pár hiba. Na de nézzük miről is van szó.

Hibás küldetések

Sajnos az új küldetésekkel akadt egy kis probléma, a rendszer ugyanis bizonyos missziókért nem ad semmilyen jutalmat, hiába teljesítettük azt. Néha még a küldetést sem írja jóvá a rendszer, tehát hiába teljesítettük a küldetéseket, nem érzékeli a játék. Egyeseknek úgy sikerült megoldania a hibát, hogy FPP-ről TPP-re váltott és így vitte végig a küldetést, ezzel a játék megadta a jutalmat. Szerencsére a nem túl bonyolult “Menj egy solo meccset a Qucik Join opció használatával” küldetéssel tapasztalták a legtöbb hibát.

Teljesíthetetlen küldetés

Az első küldetésünk az, hogy vegyünk egy ládát a marketről. Ezt egészen biztosan nem gondolták át a fejlesztők, ugyanis pár országból kitiltották a lootboxokat, így a holland játékosok kapásból nem tudják megcsinálni ezt a küldetést. Persze VPN segítségével meg lehet oldani, de azért nem ilyen megoldást várnánk. A PUBG Corp. időközben jelezte, hogy megpróbálnak megoldást találni ezeken a játékosokon.

Az új értesítések nem működnek

A 27. update egyik nagy újítása, hogy a játék értesítésben jelzi, ha megcsináltunk egy küldetést. Ez nagyon úgy fest, hogy szimplán nem működik.

Bebugolt szintlépés

Alex hamar végigvitte a Pass-t

Olyan is akadt, aki miután megvásárolta a Pass-t, megkapta egyből az összes skint természetesen anélkül, hogy bármit csinált volna. Egy magyar játékosnál is előjött ez a bug, ő egyből a 106-os szintre került és még a skineket is aktiválhatta.

Drágább Pass

Az új Survivor Pass alapvetően 9,99 €-ba kerül, de ez az összeg régiónként eltérő lehet.  Egyes országokban viszont 90 $-t kellett leszurkolni a Pass-ért, ami indokolatlanul magasabb az eredeti összegnél.

Akadt félreértés is

A játékosok nem igazán tudták hová tenni az új karakterhangokat, ugyanis a zörgő hangrendszer bevezetésével új hangok érkeztek. Ez a játék realisztikus vonalát erősíti, de nem egyelőre nem igazán tetszik a játékosoknak, sokan pedig simán csak bugnak nézték, pedig ezt még 2018-ban bejelentette a cég.

Ismét realisztikusabb lett a PUBG – Íme az új zörgő hangrendszer a gyakorlatban

Egyelőre ennyi hibát fedeztek fel a játékosok, de remélhetőleg ezeket minél hamarabb javítja a PUBG Corp.

Ezt olvastad már?

Jönnek a fegyverdíszek és Chocotaco végre saját skint kap!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva