PUBG

Jönnek a fegyverdíszek és Chocotaco végre saját skint kap!


Az új frissítést követően szokás szerint új skinek is érkeztek.

Nehezen lehet eldönteni, hogy a fejlesztők merre is akarják görgetni a PUBG szekerét, hiszen egyszer a realisztikus vonalat hangsúlyozzák, máskor pedig a csilli-villi rikító skinekkel árasztják el az új ládákat. Ezúttal is inkább az utóbbi irányába indultak el, ugyanis a Rainbow Six Siege-ből ismert keychaineket fogják behozni a játékba a kiszivárgott információk szerint. A 27. update mellett ugyanis számos új fájl érkezett, amelyek egy része új skineket rejt.

Sajnos a kinézetüket egyelőre nem láthatjuk, de a “Paradise keychain” neve már árulkodó. A keychain a fegyveren lévő kis díszeket jelenti, amelyeknek gyakorlatilag semmi haszna nincs, csupán némi optikai tuning. Ha valaki szeretné feldobni a fegyverét, akkor ezzel nemsokára megteheti. A fájlok között olyan hangzatos újdonságok szerepelnek, mint a Dino Park, Level 4 Armor, Care Package vagy épp Playerpubgknown.

Valami hasonlóra kell számítani

Ez még nem minden, ugyanis ChocoTaco is saját skineket kap végre valahára. A streamer maga jelentette be, persze túl sok választása nem volt, ugyanis az update fájljaiban már ott lapultak a Choco nevével fémjelzett cuccok.

Sajnos pontosan nem lehet tudni, hogy hogy fognak kinézni choco skinjei, de az biztos, hogy egy ejtőernyőt egy Berylt és egy pár új cipőt fog kapni a népszerű játékos.

 

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor, de valószínűleg nem kell már túl sokat várni rá.

Egyelőre csupán ennyi információ áll rendelkezésünkre, viszont ha kikerülnek a képek, abban az esetben frissítjük a cikket.

Ezt olvastad már?

Műbalhé vagy ez már komoly? – Shroud és Dr Disrespect összeszólalkoztak

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva